Masina de spalat rufe Gorenje W8544N/I – pareri si review

In orice familie in care masina de spalat rufe s-a cam invechit sau defectat, este necesara o investitie in acest sens. Insa o masina de spalat rufe noua pare foarte scumpa si nimeni nu se incumeta sa cumpere fara sa se documenteze un pic inainte. Insa documentatia nu presupune neaparat parcurgerea tuturor caracteristicilor online ale masinilor de spalat rufe disponibile pe piata. Sunt foarte multe modele, sute de modele, poate chiar mii. Trebuie aleasa intai marca masinii, capacitatea de incarcare, de centrifugare si in functie de aceste criterii se investesc si banii. Modelul de masina de splalat rufe Gorenje cu o capacitate de 8 kilograme, cu 1400 de rotatii pe minut, incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ este ideala!

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe Gorenje

Marca Gorenje este foarte renumita in tara si peste hotare. Masina de spalat rufe Gorenje este o investitie buna atat pentru familiile mai numeroase, cu copii, cat si pentru familiile mai restranse sau cuplurile care pun mare accent pe curatenie si igiena. Masina de spalat rufe Gorenje are tip de incarcare frontala, are un afisaj LED ideal si o viteza de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut. In plus, incap pana la 8 kilogame de haine in masina si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna un consum mic de electricitate si resurse in genera.

Are 23 de programe, fiecare fiind ideal in felul sau. Se poate folosi programul pentru lana, spalare manuala, prespalare, extra-clatire, bumbac si lista poate continua. Exista chiar si un program denumit Steril Tub si un program fara centrifugare, ambele perfecte pentru utilizatorii mai pretentiosi.

Mai mult decat atat, masina de spalat rufe Gorenje spala foarte bine, are un senzor de greutate care functioneaza foarte bine, este silentioasa, se poate instala un uscator de aceeasi dimensiune si marca pentru aceasta bijuterie, in vederea economisirii spatiului. Insa programele dureaza foarte mult si pretul este destul de ridicat.

Per total, modelul de masina de spalat rufe Gorenje este ideal pentru orice utilizator care pune accent pe performanta si pe calitate, dar si pe silentiozitate si functionalitate. Masina nu are program de spalat incaltamintea, insa are foarte multe programe pentru imbracaminte, asadar se compenseaza anumite mici dezavantaje, de care unii utilizatori nici nu tin prea mult cont.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here