Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080, 5 kg, 800 RPM – pareri si review

Calitatea electrocasnicelor germane este recunoscuta in intreaga lume. Marca Heinner produce si comercializeaza modele diferite, cu capacitati si caracteristici diverse, cum este cazul modelului de masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 5 kilograme si 800 de rotatii pe minut, clasa energetica A+.

Puncte forte masina de spalat rufe Heinner

Inainte de a alege orice electrocasnic, trebuie comparate mai multe produse de pe piata, trebuie ca potentialul cumparator sa stie exact ce cauta, cum il va ajuta o masina de spalat rufe in activitatile zilnice, ce programe ar trebui sa aiba sau cat de scumpa ar trebui sa fie.

Modelul de masina de spalat rufe Heinner nu accepta decat o incarcatura de 5 kilograme si acest lucru este perfect pentru spalarea zilnica, insa nu si pentru cantitatile mari de haine la o curatenie generala. Masina de spalat are incarcare frontala si un numar de 8 programe disponibile, plus un program rapid de 15 minute, numai bun pentru cei care se grabesc si isi vor rufele curatate si uscate de la o ora la alta. Insa aceeasi masina are si un program de bumbac, lana, sintetice si un program pentru tesaturi delicate.

Controlul electronic al balansului este o optiune excelenta, mai ales pentru cei care nu vor ca masina de spalat sa faca un zgomot infernal si sa anunte si vecinii in momentul in care hainele sunt curatate. Ceea ce frapeaza cu adevarat la aceasta masina de spalat rufe este ca se poate selecta temperatura pentru fiecare program in parte, chiar si la programul scurt de 15 minute si are o stabilitate impresionanta.

Din pacate, nu are si afisaj electronic pentru timpii de spalare pentru fiecare program in parte si nici pentru terminarea fiecarui program, insa este o investitie foarte buna. Cu cat sunt mai putine haine incarcate, cu atat masina este mai silentioasa si de consumat consuma foarte putin. Curatarea hainelor nu a fost nicicand mai simpla!

Gratie tehnologiei germane Heinner
, masina de spalat rufe la un pret cat se poate de avantajos reprezinta produsul electrocasnic perfect pentru utilarea oricarui camin, indiferent cat de moderne sau de traditionale ar fi celelalte aparate din locuinta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here