Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080 – pareri si review

Foarte multe familii de romani traiesc cu un venit mediu pe economie astfel incat cheltuielile suplimentare reprezinta un lux pe care multi nu si-l permit. Acesta este motivul pentru care Heinner a lansat o gama de produse accesibile din punct de vedere financiar care sa corespunda necesitatilor zilnice ale utilizatorilor si care sa ofere unele dintre cele mai bune rezultate. In plus, investitia este una mai mult decat profitabila ceea ce se traduce printr-o adevarata economie in decursul anilor.

Punctele forte ale masinii de spalat rufe Heinner HWM-5080

Designul simplu si elegant se potriveste de minune in orice locuinta oferind un aer rafinat incaperilor. De asemenea, dimensiunile reduse sunt cele care permit montarea cu usurinta a aparatului in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice. Desi are o capacitate de incarcare de doar 5 kg, masina de spalat rufe reuseste sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi.

Modelul de fata are 8 programe care se adreseaza tuturor tipurilor de tesaturi si care curata in profunzime orice urme de pete. Programul scurt de doar 15 minute este ideal pentru improspatarea hainelor purtate o singura data care au nevoie doar de eliminarea mirosurilor neplacute asa cum sunt cele de fum sau de transpiratie.

Din punct de vedere energetic, masina de spalat rufe se incadreaza in clasa energetica A+. Acest aspect se traduce printr-o economie de pana la 30% la facturile de apa si de curent in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala. Gospodinele au parte de un produs econom, dar performant in acelasi timp care reuseste sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi.

Raportul calitate-pret este unul avantajos ceea ce atrage intotdeauna atentia cumparatorii care sunt in cautarea celor mai bune oferte. Aparatul prezinta o serie de calitati care il recomanda drept un produs eficient si performant care nu trebuie sa lipseasca din gospodariile romanilor.

Este un produs destul de silentios astfel incat poate fi utilizat cu incredere la orice ora din zi sau din noapte. Vecinii nu vor fi deranjati de zgomotul produs in momentul centrifugarii asa cum se intampla in cazul altor aparate existente pe piata la ora actuala.

Un dezavantaj il poate constitui lipsa unui panou digital care sa afiseze timpul fiecarui program de spalare in parte. Acest aspect i-ar fi ajutat pe utilizatori sa isi organizeze mult mai bine timpul si sa isi imparta activitatile casnice in functie de prioritati.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here