Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012A+ – pareri si review

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012A+ - pareri si review

Calitatea germana a electrocasnicelor produse de firma Heinner, cunoscuta in intreaga lume, este recunoscuta acum si in tara. Masina de spalat rufe Heinner, spre exemplu, cu o capacitate de 7 kilograme, 1200 de rotatii pe minut si clasa energetica A+, este o varianta ideala, cu un pret decent si accesibil si caracteristici moderne.

Puncte forte masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012A+

O masina de spalat rufe este caracterizata de mai multe lucruri: trebuie sa fie eficienta, fiabila, sa nu faca prea mult zgomot, sa nu consume mult, sa aiba programe caracteristice fiecarei tesaturi in parte si sa ofere cele mai bune rezultate. Masina de spalat rufe Heinner este incadrata in clasa A+, ceea ce inseamna ca utilizatorul va economisi atat timp cat si energie electrica la fiecare spalare, are un sistem electronic de control al balansului, ceea ce inseamna ca nu trepideaza prea mult si nu vibreaza, iar vecinii nu vor sti de ficare data cand masina este in functiune.

Mai mult decat atat, are si o capacitate de incarcare de 7 kilograme si este potrivita pentru nevoile zilnice ale familiilor numeroase si nu numai. Turatia de stoarcere este variabila, ceea ce inseamna ca utilizatorul poate alege numarul de rotatii potrivit pentru tipul de haine folosit si tesaturii acestora. Se poate selecta chiar si temperatura de spalare!

Display-ul LED cu panou de control intuitiv permite utilizatorilor sa isi aleaga optiunile de temperatura si turatie. Are chiar si o functie de indepartare a spumei, pentru ca hainele sa ramana perfect curate, clatite, fara urma de detergent si spuma in exces. Totodata, spalarea se face in siguranta, utilizatorul nu trebuie sa se teama ca ii va fi afectata o anumita haina, avand chiar si un program special de centrifugare.

Ceea ce este cu adevarat interesant este programul de curatare a cuvei si a furtunului, la o temperatura ridicata de 90 de grade Celsius, pentru a prelungi durata de viata a acestui minunat electrocasnic. Cu alte cuvinte, masina de spalat rufe Heinner este o investitie cu adevarat utila, eficienta, ieftina, cu un mic dezavantaj, acela ca nu prezinta un program de blocare pentru copii, asadar nu este o investitie buna pentru o familie in care exista cativa nazdravani curiosi si pusi pe sotii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here