Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 825 JS EU, Clasa A+++, 8 KG – pareri si review

Hotpoint este deja o firma producatoare de electrocasnice renumita la nivel national si, de ce nu si mondial. Hotpoint creeaza modele de masini de spalat demne de luat in calcul de catre potentialii cumparatori care nu vor altceva decat ca rufele sa fie curate cu un minim de interventie si efort fizic. Masina de spalat rufe Hotpoint clasa energetica A+++ cu o capacitate de 8 kilograme si 1200 de rotatii pe minut este o alegere potrivita pentru cei mai pretentiosi si exigenti clienti.

Avantaje masina de spalat rufe Hotpoint

Masina de spalat rufe Hotpoint este cu adevarat revolutionara si are performante de spalare notabile, la inalta definitie, pentru a pastra aspectul articolelor vestimentare in cele mai bune conditii, cat mai mult timp. De asemenea, ofera posibilitatea de a inlatura peste 100 de pete la o temperatura de doar 20 de grade Celsius si fara un detergent foarte scump.

Ceea ce este cu adevarat impresionant la acest model de masina de spalat rufe Hotpoint este diametrul mare al hubloului si sertarul rotativ pentru compartimentul detergent. Cu un display premium, usor de folosit, alegerea programelor de spalare cu siguranta va fi mai mult decat intuitiva si foarte simpla.

Pentru articolele delicate din lana, masina de spalat Hotpoint are optiuni speciale si un mod de spalare unic, un program brevetat, ce nu strica fibrele, frecandu-le. Standardele ridicate de eficienta si nivelul scazut de consum, precum si silentiozitatea maxima, transforma masina de spalat rufe Hotpoint in cea mai buna alegere pentru utilarea locuintei.

In plus, programul Baby este ideal pentru rufele bebelusilor si ingrijirea tesaturilor, precum si a pielii acestora, pentru ca detergentul este eliminat complet din fibre. In plus, are si un ciclu antialergic ce spala si nu afecteaza tesaturile si inlatura praful, acarienii si polenul de pe haine sau lenjerie.

Per total, masina de spalat rufe Hotpoint este cea mai buna varianta de inlocuire a masinii actuale care nu prea se mai incadreaza in standardele moderne actuale, sau care pur si simplu s-a defectat. Desi pretul este putin cam ridicat pentu bugetul si asteptarile oamenilor cu un job normal si cu venituri modeste, cu siguranta isi merita fiecare ban cheltuit pentru ca rufele sa fie spalate in cel mai scurt timp, in conditii ideale. Mare, incapatoare, foarte silentioasa, masina de spalat rufe Hotpoint este demna de luat acasa!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here