Masina de spalat rufe Indesit BWA 71252 W EU – pareri si review

O masina de spalat se alege in functie de mai multe criterii. In primul rand, trebuie sa fie ieftina, fiabila, sa aiba o capacitate de incarcare suficient de mare pentru cat de multi membri are familia, sa aiba un numar considerabil de mare de rotatii pe minut si sa fie incadrata intr-o clasa de eficienta energetica buna. Cu alte cuvinte, sa spele bine si fara a consuma prea mult. Masina de spalat rufe Indesit intruneste toate aceste conditii: este ieftina, are o capacitate de incarcare de 7 kilograme, 1200 de rotatii pe minut, este incadrata in clasa energetica A++ si se dovedeste un prieten de nadejde.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe Indesit

Masina de spalat rufe Indesit are incarcare frontala si afisaj LED, are o viteza de centrifugare foarte mare si de asemenea o capacitate de incarcare suficienta pentru o familie numeroasa. Nu consuma mult, fiind incadrata in clasa A++ si B la centrifugare, are 16 programe, plus unul sport, pentru articolele sportive. Mai mult decat atat, are un selector centrifugare si o operatiune de programare intaziata.

Utilizatorii se declara foarte multumiti de modul de utilizare a acestui electrocasnic modern si eficient. Cu siguranta, o masina de spalat mai buna nu exista pentru familiile mai pretentioase, dar si pentru cele care stiu ca rufele spalate cu mana sunt de domeniul trecutului si nimeni nu merita sa se chinuie in asemenea hal.

Masina de spalat rufe Indesit este oarecum galagioasa, adica are un numar ridicat de decibeli la centrifugare, insa este foarte buna din toate punctele de vedere. Are 16 programe pentru toate tipurile de rufe si cu siguranta nu isi dezamageste utilizatorii. O data cu comandarea acestei masini de spalat rufe, oamenii vor realiza cat de simplu este sa stea pur si simplu si sa nu faca nimic, asteptand ca hainele murdare sa iasa impecabile dintr-o masinarie foarte avansata, care are ca si singur scop spalarea si curatarea incarcaturii de rufe.

Masina de spalat rufe Indesit
isi merita cu siguranta fiecare ban cheltuit, pentru ca este ieftina, rapida si eficienta si indeplineste cu succes toate functiile unei masini de spalat ultra moderne si performante. Cei interesati sunt sfatuiti de specialistii in domeniu sa duca la bun sfarsit achizitia, fara regrete si indoieli!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here