Masina de spalat rufe Indesit BWE 91484X WSSS EU – pareri si review

Indesit este o marca foarte cunoscuta la nivel national si international. Oricine are o masina de spalat Indesit, fie ca este de rufe sau de vase, oricine a optat vreodata pentru un electrocasnic Indesit stie ca este o solutie perfecta si corecta pentru orice locuinta, atat in ceea ce priveste bugetul, consumul si alte aspecte ce tin de functionalitate. Asadar, masina de spalat rufe Indesit cu o capacitate de 9 kilograme si 1400 de rotatii pe minut, incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ este ideala!

Puncte forte masina de spalat rufe Indesit BWE 91484X WSSS EU

In primul rand, masina de spalat rufe Indesit cu incarcare frontala are un afisaj digital modern, excelent pentru utilizatorii mai pretentiosi. Are o viteza de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut ceea ce inseamna ca rufele vor iesi perfect curatate si stoarse. Faptul ca accepta 9 kilograme la incarcare este un mare avantaj, pentru ca astfel oamenii pot baga doua incarcaturi intr-una singura. Se pot introduce mai multe lenjerii, sau chiar o pilota ce trebuie curatata pentru iarna.

Fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, este o masina care nu consuma mult curent si astfel facturile la electricitate nu vor fi foarte ridicate, nici daca utilizatorul alege sa isi spele hainele zi de zi. Are 16 programe, printre care si un program rapid de 30 de minute, pentru rufele foarte putin murdare sau care doar miros urat si pentru utilizatorii care nu mai au rabdare pana un program complet se termina.

Masina de spalat rufe Indesit are un program pentru haine din bumbac, lana, sintetice, haine albe, haine colorate, un program delicat si unul mix, dar si program pentru articole sportive, articole din matase si perdele si lista poate continua. Siguranta este cuvantul de ordine in cazul acestei masini de spalat Indesit, pentru ca aceasta dispune de un sistem de siguranta impotriva copiilor care obisnuiesc sa apese pe butoane din curiozitate, dar si de un sistem ce permite programarea intarziata a masinii.

Desi are un pret destul de ridicat si un nivel de zgomot foarte mare, mai ales la centrifugare, masina de spalat rufe Indesit ramane in topul preferintelor clientilor care stiu exact ce sa comande in cazul in care familia este numeroasa sau se mareste cu un membru si sunt necesare unele modificari in acest sens.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here