Masina de spalat rufe Indesit EWSE 61251 W EU – pareri si review

Indesit s-a remarcat intotdeauna prin produse performante si calitative care au respectat intotdeauna normele europene in vigoare si care au oferit clientilor un plus de confort si siguranta. Pretul unor astfel de aparate este unul accesibil oricarui buzunar ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii, mai ales ca bugetul dedicat unor astfel de investitii este unul redus.

Masinile de spalat rufe sunt niste aparate indispensabile care nu lipsesc din locuinta niciunei familii si care simplifica munca gospodinelor asigurandu-le mai multa flexibilitate si autonomie. In plus, consumul de energie este unul mult mai scazut in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Punctele forte ale masinii de spalat rufe Indesit EWSE 61251 W EU

Dispune de un numar variat de programe concepute special pentru a satisface nevoile tuturor utilizatorilor si pentru a spala toate tipurile de tesaturi. De exemplu, programul jeansi spala cu atentie rufele fara sa existe riscul decolorarii sau deteriorarii. Hainele arata intotdeauna ca noi, iar culorile isi mentin stralucirea pentru o perioada indelungata de timp.

Masina de spalat are un numar total de 16 programe destinat curatarii in profunzime a hainelor si eliminarii oricaror urme de pete, in timp ce mirosurile neplacute sunt indepartate fara nici cel mai mic efort. Mai mult decat atat, programul pentru incaltaminte este extrem de util pentru ca spala toate tipurile de pantofi intr-un timp foarte scurt.

Are o capacitate de 6 kg si o incarcare de tip frontal ceea ce simplifica foarte mult lucrurile. Afisajul LCD ofera un aer modern masinii de spalat, motiv pentru care se poate instala cu usurinta in orice locuinta. Mai mult decat atat, are niste dimensiuni compacte asa ca nu va ocupa prea mult loc si nici nu va incomoda desfasurarea activitatilor zilnice.

Modelul de fata este unul silentios si eficient care isi indeplineste toate sarcinile cu brio. Are chiar si un program scurt de doar 20 de minute perfect pentru hainele purtate o singura data care au nevoie sa fie reimprospatate.

Consumul de energie este unul redus asa ca facturile de curent sau apa vor ramane constante indiferent de perioada de utilizare. Multumita incadrarii in clasa energetica A+, modelul de fata este unul performant si eficient care raspunde necesitatilor utilizatorilor.

Din pacate, nu dispune de un program de extra clatire ceea ce poate reprezenta un dezavantaj in cazul familiilor cu copii mici. Pielea acestora este foarte sensibila asa ca au nevoie de o atentie sporita in momentul spalarii obiectelor vestimentare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here