Masina de spalat rufe Indesit Innex XWA61051W – pareri si review

Cine a spus ca pentru achizitionarea unei masini de spalat rufe trebuie sa scoti din buzunar o gramada de bani? Exista pe piata o multime de modele ieftine si fiabile totodata care ofera rezultate excelente de spalare. Dupa frigider, masina de spalat rufe reprezinta unul din cele mai folosite aparate electrocasnice. De-a lungul vremii masina de spalat rufe a evoluat enorm, acestea beneficiind cel mai mult de evolutia tehnologica.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe Indesit Innex XWA61051W

Acest model face parte dintr-un model recent de la brandul Indesit, la un pret accesibil raportat la specificatiile sale. Designul acestei masini de spalat rufe este unul modern si elegant, masina este accesorizata cu un panou de comanda ce beneficiaza de un sistem de afisaj tip LED si de butoane care permit selectarea programului potrivit fiecarei incarcaturi de haine in parte. Aceasta masina de spalat este disponibila pe culoarea alba si se va incadra de minune in orice bucatarie sau baie, indiferent de culoarea pieselor de mobilier.

Modelul de fata este o masina de spalat cu incarcatura frontala si atinge 1100 rpm. Capacitatea masinii de spalat vase este destul de generoasa, de 6 kilograme, ideala pentru spalarea unei pilote mai voluminoase. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ ceea ce inseamna un consum energetic redus. Dispune de 16 programe de spalare, special concepute pentru fiecare tip de tesatura, durata de viata a hainelor tale preferate fiind prelungita. Un atu al acestei masini de spalat este dat de faptul ca beneficiaza de un ciclu de indepartare al mirosurilor, cu alte cuvinte, se adauga o clatire suplimentara la finalul ciclului de spalare.

Aceasta masina de spalat rufe este dotata cu programul Delay Timer care ii permite utilizatorului sa programeze inceperea ciclului de spalare in cel mai convenabil interval de timp pentru el. Viteza de rotatie pentru centrifugare se va seta cu ajutorul unui selector de centrifugare. Astfel, tesaturile delicate nu risca sa se deterioreze in vreun fel. Pe an, consumul mediu ajunge la 8643 litri pe an, un consum relativ bun. Cu alte cuvinte, aceasta masina de spalat promite rezultate excelente la curatare la un pret accesibil.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here