Masina de spalat rufe Indesit IWC 71051 C ECO EU – pareri si review

Masina de spalat este indispensabila. Sigur, se poate trai o saptamana fara masina de spalat, insa mai mult cu siguranta nu, pentru ca oamenii incep sa resimta oboseala spalarii la mana a articolelor vestimentare care se strang de la membrii familiei. In plus, nu este deloc placut ca dupa spalarea manuala sa ramana o pata incapatanata pe tricou si cel sau cea care a spalat sa se simta vinovat sau vinovata. Masina de spalat rufe Indesit cu o capacitate de incarcare de 7 kilograme si 1000 de rotatii pe minut, incadrata in clasa de eficienta energetica A+, este alegerea perfecta!

Puncte forte masina de spalat rufe Indesit


Masina de spalat rufe Indesit
are incarcare frontala, o viteza de centrifugae de 1000 de rotatii pe minut si se dovedeste un prieten de nadejde al familiilor numeroase sau care intra adesea in criza de timp. Capacitatea de incarcare este mare, de 7 kilograme, suficienta pentru o familie in care se spala saptamanal sau la doua-trei zile, insa clasa de eficienta la centrifugare este C, care nu poate fi decat un dezavantaj. Masina nu este atat de silentioasa la centrifugare, insa este o achizitie demna de luat in calcul.

Are 16 programe, dintre care un program de prespalare, unul de bumbac, jeans, lana, sintetice, program pentru perdele si rufe colorate, program de clatire intensiva si un program delicate, plus un program mix sau sport. Are si functia de programare intarziata si selector de centrifugare, nu consuma multa apa si nici electricitate in mod deosebit, este o masina de spalat foarte eficienta, accesibila atat pentru familii numeroase cat si pentru cupluri si persoane singure.

Masina de spalat este foarte buna, stoarce bine, este suficient de silentioasa si nu trepideaza, este usor de montat si de utilizat, functionarea este aproape intuitiva si are si un aspect placut. Modelul de masina de spalat rufe Indesit merita toata aprecierea publicului, pentru ca are toate caracteristicile unui produs eficient si foarte modern, care poate fi folosit atat in familiile mari, cat si in casele in care locuiesc cupluri tinere sau oameni in varsta. Cu siguranta nimeni nu va regreta investitia intr-o astfel de masina de spalat moderna si foarte accesibila, pentru ca schimba cu siguranta programul gospodinelor si perceptia asupra vietii a multora!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here