Masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO – pareri si review

O masina de spalat rufe performanta trebuie sa detina o serie de functii speciale care sa indeplineasca necesitatile membrilor familiei si care sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Programele speciale, dar si sistemul de protectie impotriva copiilor sunt doar cateva dintre exemple astfel incat producatorii se straduiesc sa tina cont de toate aceste cerinte si sa lanseze produse performante si eficiente in fiecare an.

Avantajul achizitionarii masinii de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO

Functia Eco Time reprezinta una dintre inovatiile in domeniu si se refera la faptul ca utilizatorii pot folosi orice ciclu de spalare in ciuda faptului ca intreaga cantitate de rufe este mult mai mica decat capacitatea de incarcare a masinii de spalat. Hainele usor murdare pot fi spalate mult mai repede si mult mai simplu multumita acestui program care ofera gospodinelor posibilitatea de a economisi pana la 30% mai multa apa in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Optiunea Delay Timer
este perfecta pentru oamenii ocupati care doresc sa aiba posibilitatea de a porni ciclurile de spalare doar in anumite intervale de timp. In cazul in care sedinta de la birou s-a prelungit mai mult decat a fost cazul, masina de spalat poate sa isi inceapa programul fara sa fie nevoie de supravegherea celor din jur. Totul se desfasoara in cele mai bune conditii de siguranta astfel incat nu poate sa existe nici cel mai mic risc.

Din punct de vedere al performantei energetice, modelul de fata este unul econom care mentine facturile constante indiferent de perioada de utilizare. Incadrarea in clasa energetica A+ se traduce printr-un consum redus de energie electrica in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Cele 16 programe sunt mai mult decat perfecte pentru curatarea in profunzime a tuturor tipurilor de materiale. Tesaturile sunt atent spalate fara sa exista riscul deteriorarii. Mai mult decat atat, programul pentru incaltaminte este ideal pentru pantofii sport care au nevoie de o curatare eficienta pentru inlaturarea murdariei, dar si a mirosului neplacut.

Designul elegant este cel care ofera locuintelor un plus de rafinament. De asemenea, aparatul are niste dimensiuni compacte care permit depozitarea cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa ii incurce pe cei din jur.

Dincolo de toate aceste proprietati, masina de spalat rufe are un nivel al zgomotului destul de ridicat ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj pentru o parte dintre clientii care isi doresc sa utilizeze aparatul la orice ora din zi sau din noapte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here