Masina de spalat rufe Indesit IWE 61051 C ECO EU – pareri si review

Masina de spalat rufe este un accesoriu nelipsit din orice gospodarie. In cazul in care aceasta nu ar exista, oamenii ar fi nevoiti sa isi petreaca mult timp si sa isi consume multa energie spaland rufele. Si o masina de spalat semi automata nu se compara cu una automata, cea din urma fiind usor de folosit si usurand munca gospodinelor foarte mult. Cei care isi doresc o masina de spalat rufe automata foarte buna sunt invitati sa isi indrepte atentia catre modelul Indesit cu o capacitate de 6 kilograme, 1000 de rotatii pe minut, care spala foarte bine!

Puncte forte masina de spalat Indesit IWE 61051 C ECO EU

Ce poate fi mai de apreciat la o masina de spalat rufe decat felul in care hainele sunt curatate? Important este sa iasa curate, imaculate, sa miroasa a proaspat si sa fie stoarse, gata de pus pe sarma. Insa in spatele acestora sta multa “munca” efectuata de masina de spalat si multa tehnologie. Masina de spalat rufe Indesit are o functie Eco Time, moderna, pentru a spala o sarcina mai mica de rufe atunci cand nu s-a strans incarcatura intreaga, fiind ideala pentru rufe usor murdare.

In plus, aceasta masina are o lista lunga de programe pentru fiecare tip de tesatura in parte, pentru a spala eficient in functie de nevoi si rufele sa nu se deterioreze. Exista chiar si un program special pentru articolele sportive! Cu optiunea Delay Timer se poate programa pornirea masinii in cel mai convenabil interval orar, dupa ce a fost selectat ciclul de spalare.

Masina de spalat cu incarcare frontala si afisaj digital nu consuma multa electricitrate fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+ si beneficiaza de functii speciale precum Sistem Overflow, programare intarziata si selector centrifugare.

Are un pret foarte bun, insa face destul de mult zgomot, ceea ce inseamna ca silentiozitatea nu este chiar un punct forte. Insa, per total, masina de spalat rufe Indesit este o alegere buna in familiile in care se spala putin si des, capacitatea de incarcare nefiind atat de mare precum s-ar astepta clientii, insa suficienta pentru rufele murdarite de membrii unei familii intr-o zi si chiar si o lenjerie de pat!

Cei care doresc sa investeasca banii intr-un produs eficient si fiabil sunt invitati sa isi achizitioneze masina de spalat rufe Indesit!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here