Masina de spalat rufe Indesit IWUD41051C, Super Slim 32.3 cm, 4 kg – review

Unui camin nu trebuie sa ii lipseasca o masina de spalat. Cu cat este mai performant modelul, cu cat este mai robust si mai fiabil, cu atat si utilizatorii vor fi multumiti pe toata durata utilizarii acestuia. Masina de spalat rufe Indesit Super Slim de 32.3 cm, cu o capacitate de incarcare de 4 kilograme si 1000 de rotatii pe minut, clasa energetica A+ este o alegere demna de luat in calcul de orice familie moderna.

Puncte forte masina de spalat rufe Indesit

O masina de spalat moderna trebuie sa aiba si functii moderne. In cazul modelului Indesit, functia Eco Time este ideala pentru ca nici macar nu mai este nevoie ca oamenii sa astepte sa se stranga o incarcatura completa pentru a baga rufe la spalat, ci se poate spala si o sarcina mai mica, de 3 kilograme de rufe foarte putin murdare intr-un timp mai scurt si cu o economie semnificativa de apa si de energie.

Mai mult, masina de spalat Indesit are si functia Energy Saver, pentru bumbac, sintetice si jeans, care permite o economie de pana la 70% mai mare fata de ciclurile obisnuite. Iar programele speciale pentru a spala diverse tipuri de tesaturi in functie de nevoi sunt ideale in orice familie. Spre exemplu, este valabil un program sport pentru articole sportive dar si program matase, perdele, lana, jeans, bumbac si lista poate continua.

Cu optiunea integrata Daily Timer, masina se poate programa sa porneasca intr-un interval orar convenabil, iar functionarea este cat se poate de silentioasa. Masina de spalat este spatioasa, spala si stoarce foarte bine, insa din pacate are si un mic dezavantaj, acela ca nu dispune de programe predefinite ci este necesara o combinatie intre acestea si stabilirea temperaturii apei astfel incat rufele sa iasa perfect spalate.

Datorita dimensiunilor mici ale acestui model slim, utilizatorii vor castiga mult spatiu in baie sau in incaperea unde vor sa isi instaleze masina de spalat si totodata vor spala rufele in cel mai convenabil mod, fara a consuma mult detergent, multa apa sau curent electric. Fara doar si poate, modelul de masina de spalat Indesit ramane o investitie buna, eficienta si durabila in timp, un echipament care nu se va defecta prea usor si care are o durata de viata foarte indelungata.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here