Masina de spalat rufe Innex Indesit XWSA 61253 W – pareri si review

O masina de spalat trebuie schimbata la un interval de 10-15 ani pentru ca munca utilizatorilor sa fie simplificata. Tehnologia avanseaza de la o zi la alta asa ca modelele sunt din ce in ce mai performante si sunt dotate cu tot felul de programe care indeparteaza cele mai dificile pete fara sa deterioreze tesaturile. O alegere inspirata o reprezinta produsele Indesit care sunt accesibile oricarui buzunar si care respecta normele europene in vigoare oferind o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale masinii de spalat rufe Innex Indesit XWSA 61253 W

Masina de spalat rufe are o capacitate de pana la 6 kg reusind sa satisfaca necesitatile zilnice ale utilizatorilor. In plus, modelul de fata are un design simplu si elegant care se incadreaza la perfectie in orice locuinta oferind in acelasi timp un aer modern. Dimensiunile reduse permit depozitarea cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Consumul de energie este unul redus in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala ceea ce reprezinta un mare punct in plus. Gospodinele reusesc sa economiseasca pana la 30% mai multa energie astfel incat facturile de curent raman constante indiferent de perioada de utilizare a aparatului.

Modelul de fata are 16 programe care spala in profunzime orice tesatura fara sa le deterioreze si fara sa scamoseze materialele. Exista un program special pentru incaltamintea sport ceea ce ofera rezultate exceptionale si le ofera oamenilor un plus de confort dupa o zi obositoare la birou.

Masina de spalat este extrem de silentioasa motiv pentru care se poate folosi la orice ora din zi sau din noapte fara nici cea mica problema. Este dotat inclusiv cu optiunea Delay Timer care poate programa inceperea procesului de splare in functie de preferintele fiecarui utilizator. Masina de spalat va porni la ora stabilita fara sa necesite interventia gospodinelor sau fara sa fie nevoie de supraveghere.

In ciuda tuturor functiilor inserate, modelul de fata nu are si un ceas incorporat care sa indice timpul ramas pana la terminarea ciclului de spalare. Acest lucru poate reprezenta un adevarat impediment pentru anumiti utilizatori care se pot orienta spre alte produse.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here