Masina de spalat rufe Inverter Time Manager Electrolux EWF1276GDW – pareri si review

O masina de spalat rufe trebuie sa fie in primul rand eficienta, dar trebuie sa aiba si un consum redus de energie avand in vedere ca este un produs folosit in mod frecvent in orice gospodarie. Incadrarea intr-o clasa energetica superioara reprezinta unul din principalele motive pentru care clientii aleg sa achizitioneze un anumit aparat elecrocasnic.

Punctele forte ale masinii de spalat rufe Inverter Time Manager Electrolux EWF1276GDW

Modelul de fata utilizeaza forta aburului in timpul ciclului de spalare astfel incat hainele sunt pregatite pentru a fi calcate fiind mult mai putin sifonate. In plus, mirosurile neplacute sunt eliminate in totalitate in timp ce cutele sunt atent netezite.

Consumul de energie este unul redus in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru potentialii clienti. Facturile sunt mai mici cu pana la 30% ceea ce presupune o adevarata economie in cazul consumului de apa si de energie electrica.

Capacitatea de incarcare este de pana la 7 kg ceea ce raspunde necesitatilor zilnice ale tuturor membrilor familiei. In plus, designul este unul modern si elegant care se incadreaza in orice locuinta reusind sa ofere un plus de stil incaperilor. Dimensiunile reduse sunt cele care permit montarea cu usurinta a produsului in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Programele incorporate reusesc sa curete in profunzime toate tipurile de materiale fara sa le deterioreze si fara ca nuantele sa isi piarda stralucirea. Gospodinele pot spala linistite atat rufe delicate, dar si haine din lana sau bumbac. Exista chiar si un program sport dedicat oricaror tipuri de incaltaminte sport. Adidasii sunt destul de greu de curatat, mai ales daca sunt in culori deschise asa incat noul model de masina de spalat rufe vine in ajutorul utilizatorilor simplificandu-le munca.

Sistemul de protectie impotriva copiilor
este extrem de util pentru ca impiedica intreruperea ciclului de spalare. Prichindeii sunt interesati de tot ce inseamna tehnologie si isi doresc sa afle cum functioneaza obiectele din casa insa producatorii au incorporat un sistem care blocheaza butoanele in timpul programului pentru a reduce orice risc de accident.

Nivelul de zgomot produs in timpul centrifugarii atinge 77 dB ceea ce poarte reprezenta un dezavantaj pentru clientii care isi doresc sa achizitioneze un produs mai silentios.

Vezi si top-urile noastre :
» Cele mai bune masini de spalat
» Cele mai bune masini de spalat rufe incorporabile
» Cele mai bune masini de spalat rufe cu uscator
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare frontala
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare verticala !
» Cele mai bune masini de spalat semiautomate

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here