Masina de spalat rufe LG F12U2TDN5 – pareri si review

LG este o marca de electrocasnice foarte cunoscuta pe piata internationala. Oricine aude de LG isi aminteste de reclamele care se termina cu o scurta melodie si cu prezentarea “Life’s good”, care inseamna viata e frumoasa. Intr-adevar, cu o masina de spalat rufe LG in casa viata este mai frumoasa, mult mai frumoasa pentru ca oamenii nu mai pierd din timpul lor pretios si cu aceste treburi casnice. Masina de spalat rufe LG cu o capacitate de 8 kilograme, 1200 de rotatii pe minut si clasa de eficienta energetica A+++ este cea mai buna alegere a utilizatorilor.

Puncte forte masina de spalat rufe LG F12U2TDN5

Functia Turbo Wash asigura o reducere a timpului de spalare, cu o economie mare de energie si rezultate impresionante si anume rufe mai curate si cu un miros proaspat care dureaza vreme indelungata. Este vorba de pulverizarea apei pe materiale timp de 2 minute in jet, ceea ce contribuie la rezultatele exceptionale si la performantele la spalare si la clatire demne de luat in considerare.

Eficienta acestei functii are ca si rezultat reducerea duratei programului scurt cu pana la 59 de minute si realizarea de aconomii de energie impresionante si mentinerea performantei la spalare. In plus, masina de spalat rufe LG are un design unic pentru a realiza miscari ale cuvei cat mai variate sau o combinatie de mai multe miscari, in functie de programul de spalare ales.

Exista sase tipuri de miscari de spalare pentru o ingrijire personalizata a fiecarui tip de material in parte si rezultate imbucuratoare! De asemenea, masina are si un motor Inverter Direct Drive care este foarte silentios, este durabil si contribuie la economisirea de energie.

Functia Smart Diagnosis permite utilizatorilor sa identifice cat se poate de rapid problemele minore inainte ca acestea sa devina majore si astfel sa nu fie nevoie de vizitele la specialisti si de bani cheltuiti in acest sens.
Masina de spalat rufe LG este destul de costisitoare insa are si multe avantaje: o capacitate de stocare mare, viteza de centrifugare buna, program antialergic, afisaj LED modern, invert direct drive si functia turbo wash. In concluzie, masina de spalat rufe LG isi merita banii investiti fiind o alegere foarte buna a gospodinelor care vor ca intreaga familie sa fie curata!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here