Masina de spalat rufe profesionala Whirlpool AWG 1212/PRO – pareri si review

Marile magazine abunda in tot felul de oferte care atrag atentia cumparatorilor si care ii indeamna sa acorde cateva minute fiecarui aparat in parte. Clientii care isi doresc o noua masina de spalat rufe se uita fara doar si poate la modelele Whirlpool care respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii. Mai mult decat atat, consumul de energie este unul redus in comparatie cu alte aparate existente pe piata la ora actuala.

Punctele forte ale masinii de spalat rufe profesionala Whirlpool AWG 1212/PRO

Are o capacitate de incarcare de pana la 12 kg fiind una dintre cele mai mari de pe piata la ora actuala fapt pentru care modelul de fata se adreseaza familiilor numeroase, dar si activitatilor profesionale de curatenie care au nevoie de astfel de produse pentru a satisface interesele clientilor.

Din punct de vedere estetic, masina de spalat rufe este una eleganta si moderna care isi gaseste cu usurinta locul in orice locuinta. De asemenea, dimensiunile reduse sunt cele care permit montarea cu usurinta fara sa se ocupe prea mult spatiu ceea ce poate reprezenta un impediment pentru desfasurarea activitatilor zilnice.

Cele 9 programe prezente se adapteaza perfect oricarui tip de tesaturi astfel incat materialele nu se deterioreaza si isi mentin stralucirea pentru o perioada indelungata de timp. Petele sunt indepartate in profunzime fara prea mare efort din partea utilizatorilor care isi pot indrepta atentia spre alte activitati casnice. Spre exemplu, hainele sport sunt spalate cu mare atentie in timp ce incaltarile isi recapata aspectul comercial intr-un timp foarte scurt.

Panoul de comanda este unul destul de usor de folosit de catre toti utilizatorii datorita afisajului LED care ofera toate informatiile necesare fiecarui ciclul de spalare in parte. In plus, dozatorul pentru detergent se curata in mod automant astfel incat nu exista riscul aparitiei bacteriilor care pot emana un miros neplacut.

Din pacate, pretul de achizitie al modelului de fata este unul care depaseste cu mult bugetul familiilor obisnuite de romani care muncesc pe salariul minim pe economie si care nu isi permit ssa faca o astfel de investitie. Acest dezavantaj este unul major fapt pentru care cei mai multi cumparatori decid sa se orienteze spre aparate accesibile din punct de vedere financiar.

Vezi si top-urile noastre :
» Cele mai bune masini de spalat
» Cele mai bune masini de spalat rufe incorporabile
» Cele mai bune masini de spalat rufe cu uscator
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare frontala
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare verticala !
» Cele mai bune masini de spalat semiautomate

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here