Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE – pareri si review

Masina de spalat rufe este evident o necesitate. Nimeni nu mai are timp sa inmoaie detergent, sa frece rufele la mana, sa le limpezeasca in doua sau chiar trei ape, sa le intinda pe sarma si sa mai poata face si alte activitati casnice in afara de acestea. O masina de spalat rufe insa ajuta la imbunatatirea vietii multor utilizatori, scutindu-i de multe treburi care i-ar epuiza atat fizic cat si psihic. Masina de spalat rufe Samsung Add Wash cu o capacitate de 8 kilograme si 1400 de rotatii pe minut este ideala pentru multe familii numeroase, cat si pentru familii simple, formate din doi sau trei membrii, unde se pune accent pe igiena si curatenie.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe Samsung

In primul rand, o masina de spalat rufe trebuie sa indeplineasca anumite functii si anume acelea de a spala si limpezi foarte bine hainele atat pe cele albe, negre, cat si colorate. Masina de spalat rufe Samsung Add Wash este ideala in acest sens, ofera utilizatorilor posibilitatea de a adauga in timpuil spalarii unele articole suplimentare, uitate, chiar si dupa ce ciclul de spalare a inceput. Se pot adauga si rufe spalate de mana care necesita numai clatire sau uscare prin stoarcere.

Mai mult decat atat, aceasta masina de spalat rufe are o capacitate mai mare la interior, desi la exterior pare mai ingusta si incape chiar si o duzina de prosoape de baie mari, insa cu economie la apa, enegie si timp. Masina de spalat rufe Samsung consuma mai putin, insa are o durabilitate mai mare in timp, oferind chiar o garantie de pana la 10 ani, gratie eliminarii periilor si motorului univesal.

Are un design placut, frumos, usa este dintr-un material special, disponibila pe alb sau albastru, oferind cea mai mare placere estetica. Insa nu prea este relevant acest aspect cand vine vorba de masini de spalat. Conteaza foarte mult modul de functionare si acesta este impecabil, cu multe programe noi si adaptate cerintelor consumatorilor moderni.

Per total, este o investitie foarte buna, masina de spalat rufe Samsung Add Wash este o investitie foarte buna, cu singura mentiune a pretului destul de ridicat pentru o masina de spalat, insa toate celelalte caracteristici sunt foarte avansate si eficiente pentru cerintele utilizatorilor, inclusiv ingrijirea blanda a oricarui tip de material si impiedicarea prinderii hainelor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here