Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE – pareri si review

Samsung este o marca destul de cunoscuta la nivel national si international. Majoritatea produselor Samsung sunt apreciate in intreaga lume datorita fiabilitatii si eficientei acestora. Masina de spalat rufe Samsung Add Wash cu o capacitate de 8 kilograme, 1200 de rotatii pe minut si clasa energetica A+++ este varianta ideala pentru orice familie care isi respecta igiena si curatenia hainelor!

Caracteristici si avantaje masina de spalat Samsung Add Wash

Masina de spalat rufe Samsung, de la prima vedere, pare moderna si foarte performanta. Display ul generos si foarte modern si cuva cu un aspect deosebit sunt aspectele evidentiate in ochii fiecarui potential cumparator. Mai mult decat atat, exista posibilitatea de a adauga, in timpul spalarii a unor articole vestimentare uitate, fie ele murdare sau clatite la mana si frecate pana ce petele sunt scoase, care mai au nevoie doar de clatire sau uscare prin stoarcere.

De asemenea, masina de spalat rufe Samsung confera o performanta deosebita a spalarii, datorita bulelor care patrund in mateial rapid si elimina murdaria, protejand tesatura si economisind energie. Pe de alta parte, se pune mare accent si pe design: masina de spalat este ingusta la exterior, ca sa incapa in orice baie, oricat ar fi de mica si mai spatioasa in interior. Se pot spala pana la 12 prosoape de baie la o singura incarcare, ceea ce inseama mai putina apa, detergent si energie electrica consumate!

Petele sunt inlaturate de pe tesaturi fara probleme
, cu o singura atingere de buton, hainele fiind inmuiate in bule. Masina are o durabilitate exceptionala, este sustinuta de o garantie de 10 ani si specialistii isi dau silinta sa intruneasca toate cerintele consumatorilor si sa rezolve orice potentiala amenintare la adresa functionarii perfecte a masinii aparuta in timp.

Depanarea este foarte simpla, gratie sistemului de monitorizare a erorilor Smart Check, care diagnosticheaza totul de la bun inceput si previne interventiile inginerilor de service care costa timp si bani. Materialele sunt ingrijite in mod deosebit in aceasta masina de spalat rufe, care, in timpul functionarii, nu prinde rufele si nu agata materialele mai pretentioase.

Desi pretul este foarte ridicat pentru posibilitatile oamenilor de rand, desi, in corelatie cu beneficiile oferite si cu programele moderne de care dispune, cu functiile de siguranta si consumul mediu anual, este cat se poate de corect si astfel masina de spalat rufe Samsung devine alegerea perfecta pentru orice locuinta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here