Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW70K5410UW/LE – pareri si review

Nu este chiar usoara alegerea unei masini de spalat. Aceasta trebuie sa fie performanta, sa aiba numeroase caracteristici care sa atraga clientul, sa fie fiabila, rezistenta in timp si sa nu puna probleme la utilizare. Modelul de masina de spalat rufe Samsung este cea mai buna alegere in domeniu. Este performanta, are o capacitate mare,de 7 kilograme, 1400 de rotatii pe minut, inverter si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++.

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble Add Wash

Ori de cate ori apare functia AddWash, utilizatorii stiu ca in timpul spalarii se mai pot adauga haine. Spre exemplu, articolele uitate sau cele care abia sunt dezbracate si aduse de afara pot fi inserate fara probleme in masina de spalat. Cu siguranta aici vor fi curatate in mod perfect, chiar daca programul a inceput demult si in cazul altui model de masina de spalat nu s-ar mai putea face acest lucru.

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble Add Wash curata foarte puternic chiar si la temperaturi foarte mici datorita faptului ca detergentul se transforma in spuma si patrunde in material foarte repede si bine, eliminand murdaria cu usurinta si protejand materialul, economisind energie, toate aceste afirmatii fiind facute pe baza raportului testului de laborator privind performanta.

Petele sunt imediat inlaturate, gratie tehnologiei Bubble Soak, care inlatura mai multe pete dificite, de la cele de ketchup la cele de iarba, chiar si la temperaturi mai scazute, nu neaparat la 90 de grade Celsius. Masina lucreaza foarte inteligent, asigura o eficienta energetica superioara, un zgomot redus si in plus foloseste magneti foarte puternici, pentru performanta silentioasa si puternica. Durabilitatea este exceptionala, avand o garantie de 10 ani.

Orice mica problema aparuta la functionarea acestei masini de spalat rufe este imediat remediata, gratie sistemului de monitorizare si de diagnosticare a problemelor, plus de furnizare a solutiilor de depanare foarte simple, pe o aplicatie pentru smartphone. Astfel se evita costurile pentru o interventie la service!

Exceptand pretul destul de ridicat al masinii de spalat Samsung Add Wash Eco Bubble, care este destul de ridicat pentru posibilitatile din ziua de azi, modelul se arata destul de bine acceptat de consumatori si comandat de catre clientii care pun accent pe performante si functionalitate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here