Masina de spalat rufe Samsung WW60J3283LW – pareri si review

Masina de spalat cea veche s-a defectat sau pur si simplu nu mai este de actualitate? Nu mai face fata cerintelor moderne si exigentelor? Atunci trebuie inlocuita cu una noua. Masina de spalat rufe Samsung cu o capacitate de 6 kilograme, 1200 de rotatii pe minut, clasa energetica A++ este o alegere ideala pentru o familie cu sau fara copii, in care se spala rufe zilnic sau saptamanal.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe Samsung

Fara doar si poate, aceasta masina de spalat are unele caracteristici ce merita notate: spre exemplu, are tambur Diamond, ondulat, cu margini finisate extrem de blande cu hainele, chiar si cu cele mai delicate. Tesaturile sunt protejate si hainele cu siguranta nu sunt prinse in orificiile acestuia.

In plus, daca utilizatorul nu are un volum mare de rufe si acestea sunt doar foarte putin murdare, se pot spala rapid si eficient, fara a mai astepta un program intreg de cateva zeci de minute. Are si protectie impotriva fluctuatiilor de tensiune si a caderilor, pentru ca durata de viata a masinii sa fie prelungita si dupa o pana de curent, reporneste imediat cu programul in derulare. Functia Final Intarziat permite presetarea orei de inchidere a unui ciclu de spalare, ce poate fi amanata si ajustata cu pana la 19 ore, astfel incat in masina de spalat sa nu ramana prea mult hainele umede.

Programele sunt foarte interesante, utile si variate. Spre exemplu, are un program scurt de 15 minute pentru hainele foarte putin murdare, un program inmuiere intensiv baby care pentru hainele bebelusilor, un program de bumbac, lana, sintetice si chiar un program pentru articole sport. Iar sistemul de siguranta impotriva copiilor impiedica pe cei mici sa apese pe butoane in timpul functionarii masinii. Are un nivel de zgomot mic, chiar si la centrifugare, de doar 76 de decibeli, este silentioasa, usor de folosit, are functii intuitive si incanta utilizatorii cu cele mai noi functii.

Per total, este o masina de spalat foarte buna, la un pret decent pentru caracteristicile moderne pe care le are, insa are si mici dezavantaje: capacitatea mica de rufe, de 6 kilograme doar pentru bumbac, iar pentru celelalte tipuri de tesaturi de pana la 3 kilograme, asa ca nu incap prea multe haine in aceasta bijuterie, insa le spala foarte bine, le clateste si le stoarce impecabil.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here