Masina de spalat rufe semiautomata Albatros WMS 4.5 – pareri si review

Masina de spalat semiautomata este mult mai avantajoasa si mai usor de folosit decat cea automata. Se consuma putina apa si detergent, nici electricitate nu se consuma atat de multa ca la o masina de spalat automata, are o capacitate mai mica, intr-adevar, insa este multmai rapida si are programele mai scurte. Masina de spalat rufe semiautomata Albatros cu o capacitate de incarcare de 4 kilograme, cu storcator, de culoare alba, este rezultatul multor ani de cercetare in domeniu.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe semiautomata Albatros

Aceasta masina de spalat semiautomata are incarcare verticala, are o capacitate de 4 kilograme pentru spalare si 3.5 kilograme pentru stoarcere. Are un program si posibilitatea de a alege durata spalarii intre 0-15 minute si durata stoarcerii de 0-5 minute. Din pacate, are si unele dezavantaje. Face destul de mult zgomot la spalare si mai ales la stoarcere, are vibratii si trepidatii si trebuie alimentata cu apa calda, fierbinte, in functie de preferintele utilizatorului si de cat de murdare sunt rufele.

Pentru o familie restransa sau un cuplu proaspat mutat in casa noua, aceasta masina de spalat semiutomata este ideala. Poate fi folosita cu precadere in mediul rural, unde alimentarea cu apa rece si calda este destul de problematica. Poate fi folosita si in mediul urban, in case, apartamente si chiar si in garsoniere.

Majoritatea oamenilor prefera oricand o masina de spalat semiautomata care este mult mai rapida decat o masina de spalat automata, stoarce bine, totul in 20 de minute. La masinile de spalat automate, cel mai scurt program de spalare este de 30 de minute si necesita si o cantitate mare de detergent, produse de prevenire a depunerii calcarului pe tevi si cuva, in vreme ce masina de spalat semiautomata nu necesita atatea produse.

Se sterge repede, se curata usor, este o masina foarte buna din materiale de calitate, dintr-un plastic dur si foarte rezistent. Are si un pret destul de bun, insa nu are incalzitor. Se poate pune apa si manual, dar se poate si conecta la apa curenta, la temperatura stabilita de utilizator. Cea mai buna investitie pentru casa la momentul actual este masina de spalat rufe semiautomata Albatros. Este ideala si pentru familiile numeroase si pentru cuplurile tinere sau de pensionari, pentru cei care stau la casa sau la bloc. Este convenabila si eficienta, spala si stoarce foarte bine!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here