Masina de spalat rufe semiautomata Albatros WMS 4.5P – pareri si review

Nu toata lumea are bani de o masina de spalat rufe automata si nu oricine isi permite o asemenea investitie din prisma conditiilor de acasa. Spre exemplu, in zona rurala, dar si in familiile care traiesc la bloc insa nu spala foarte multe rufe la un singur program, este ideala o masina de spalat rufe semi-automata. Modelul Albatros, romanesc, cu o capacitate de 4.5 kilograme, este o investitie minunata pentru linistea si multumirea membrilor familiei!

Puncte forte masina de spalat rufe semi automata Albatros

Masina de spalat semi-automata cu incarcare verticala este investitia buna a oamenilor intreprinzatori si inteligenti, care stiu ca spalarea rufelor nu mai trebuie sa fie un chin sau o activitate stresanta si solicitanta ca pe vremuri, ci sa fie o activitate placuta si relaxanta. Este just ca ar fi mult mai simpla incarcarea masinii de spalat automate si apasarea simpla pe un buton, insa in unele cazuri conditiile chiar nu permit acest lucru. De aceea se recomanda achizitionarea unei masini de spalat rufe semi-automata Albatros.

Cu o experienta bogata pe piata din tara, Albatros scoate an de an modele noi de electrocasnice, indeosebi masini de spalat rufe, cele mai cautate la momentul actual. Cu o capactate de 4 kilograme la spalare si 3 kilograme jumatate la stoarcere, masina este suficient de mare pentru o familie numeroasa, dar si pentru un cuplu care spala de cateva ori pe saptamana rufele.

Are timp de spalare de la 0 la 15 minute, hainele foarte murdare pot necesita doua cicluri de spalare cu apa foarte calda si un detergent bun. La stoarcere, masina are un program ce nu depaseste 5 minute si asta inseamna ca se face si economie de timp, nu numai de resurse atunci cand se spala rufele.

Masina de spalat rufe semiautomata are un singur dezavantaj: vibreaza foarte tare atunci cand stoarce, nu are incalzitor si necesita prezenta aproape permanenta in timpul spalarii. In rest, este rapida, spala foarte bine, stoarce, totul in 20 de minute sau chiar mai putin. Pretul este foarte bun si factura la electricitate nu vine foarte mare, iar cantitatea de detergent consumata este destul de mica. Per total, masina de spalat rufe semiautomata Albatros este o investitie excelenta oamenilor care stiu sa isi gestioneze resursele si timpul!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here