Masina de spalat rufe Sharp ESGFC6122W3EE – pareri si review

Masinile de spalat rufe Sharp sunt foarte apreciate de catre clientii care sunt in cautarea celui mai bun raport calitate-pret. Produsele sunt accesibile din punct de vedere financiar, dar si sunt calitative si performante ceea ce reprezinta o garantie in plus in momentul achizitionarii. Toate normele si legislatiile europene in vigoare sunt respectate ceea ce inseamna ca aparatele sunt durabile si fiabile.

Avantajul masinii de spalat rufe Sharp ESGFC6122W3EE

Are un design modern si interesant care ofera un plus de rafinament si eleganta incaperilor. Este foarte usor de montat multumita dimensiunilor reduse care nu ocupa prea mult loc si care nu incurca desfasurarea activitatilor zilnice. De asemenea, afisajul LCD este foarte usor de folosit de catre toti membrii familiei ceea ce reprezinta un mare punct in plus in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Este o masina care se pliaza perfect pe nevoile si necesitatile famililor obisnuite de romani avand o capacitate de incarcare de pana la 6 kg. Mai mult decat atat, cele 15 programe reusesc sa indeparteze orice urma de murdarie din materiale fara sa le deterioreze si fara sa isi piarda stralucirea. Tesaturile sunt atent protejate indiferent de numarul spalarilor ceea ce inseamna ca hainele pot fi purtate cu usurinta ani la randul.

Este important de specificat faptul ca programul de extra-clatire poate fi folosit cu incredere si pentru hainele bebelusilor. Acestia au o piele mult mai sensibila asa ca detergentul trebuie sa fie indepartat in totalitate din rufe pentru a nu exista riscul aparitiei iritatiilor.

Una din inovatiile in domeniu o reprezinta functia Child Lock care ii impiedica pe cei mici sa umble la butoane atunci cand raman nesupravegheati. In felul acesta sunt preintampinate otrice fel de accidentele care se pot solda cu vatamarea lor corporala. Bosch pune mare pe siguranta utilizatorii, iar acest lucru reiese si din tehnologia folosita la fabricarea modelului de fata.

Este un produs performant care se gaseste la un pret mai mult decat accesibil oricarui buzunar. Acesta este motivul pentru care tot mai multi cumparatori decid sa mearga pe aceasta varianta pentru a beneficia de un consum redus de energie care se traduce in facturi cu pana la 30% mai mici.

Din pacate este un aparat destul de zgomotos care poate cauza un real dezavantaj pentru cei din jur mai ales in momentul centrifugarii. Se recomanda folosirea masinii de spalat rufe doar in orele permise pentru ii deranja pe vecini.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here