Masina de spalat rufe Sharp Family ESGFB7104W3EE – pareri si review

O masina de spalat rufe accesibila din punct de vedere financiar nu este neaparat o masina mai slaba din punct de vedere calitativ. Din contra, marii producatori de aparate electrocasnice au tinut cont de veniturile familiilor obisnuite motiv pentru care au lansat o serie de produse care sa satisfaca necesitatile tuturor membrilor familiei, dar care sa fie si calitative in acelasi timp. De exemplu, aparatele Sharp respecta cu strictete normele si legislatiile europene in vigoare ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale masinii de spalat rufe Sharp Family ESGFB7104W3EE

Are o capacitate de incarcare de pana la 7 kg fiind un produs destinat familiilor numeroase care au nevoie de o masina incapatoare. In plus, incadrarea in clasa energetica A+++ ofera rezultate extraordinare si mentine facturile de apa si curent la un nivel constant indiferent de perioada de utilizare. Gospodinele au parte de o economie de pana la 30% in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala fapt pentru care investitia este, in final, una profitabila.

Masina de spalat detine un numar de 15 programe care curata in profunzime petele si elimina mizeria fara nici cel mai mic efort din partea utilizatorilor. Se pot spala cu toata increderea orice tipuri de materiale atat timp cat sunt selectate cu mare grija programele indicate. Spre exemplu, camasile sunt atent spalate fara ca tesaturile sa se deterioreze si fara ca materialele sa se sifoneze.

Mai mult decat atat, hainele bebelusilor au parte de o atentie sporita datorita programului de extra-clatire care indeparteaza detergentul fara sa existe riscul aparitiei iritatiilor. Pielea acestora este mult prea sensibila in primii ani de viata asa ca gospodinele au nevoie de ajutor pentru ca totul sa fie cat se poate de igienic.

Functia Child Lock este cea care blocheaza butoanele astfel incat se reduce riscul accidentelor. Viata utilizatorilor este extrem de importanta motiv pentru care Sharp a dotat masinile de spalat cu aceasta functie care le protejeaza integritatea fizica. In plus, copiii se pot juca nestingheriti prin locuinta fara sa fie nevoie de supravegherea adultilor care isi pot desfasura activitatile casnice in timp ce masina de spalat isi termina ciclul de spalare.

Din pacate, zgomotul produs in momentul centrifugarii atinge 79 dB ceea ce poate reprezenta un adevarat disconfort pentru cei din jur. Acesta este motivul pentru care se recomanda folosirea masinii de spalat rufe doar in timpul orelor specificate de administratie ca fiind in afara celor de odihna.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here