Masina de spalat rufe Siemens WM14W540EU – pareri si review

Nu ne mai putem imagina viata fara produse electrocasnice performante care sa ne usureze treaba in gospodarie. Spalarea rufelor reprezinta una din cele mai banale activitati electrocasnice iar alegerea unei masini de spalat nu este o sarcina tocmai usoara. Chiar daca toate fac acelasi lucru, spala rufele, exista criterii mai mult sau mai putin evidente de care trebuie sa tinem cont in momentul alegerii unei masini de spalat rufe.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe Siemens WM14W540EU

Aceasta masina de spalat rufe este eleganta si moderna, dotata cu o capacitate mare de incarcare – 9 kilograme. Viteza de centrifugare poate ajunge pana la 1400 rpm, gama de programe este variata si optiunile sunt numeroase si flexibile. Cuva acestei masini de spalat rufe este incapatoare iar hubloul are o deschidere larga care faciliteaza spalarea articolelor mai voluminoase dar si a unei cantitati mai mari de rufe murdare. Pretul nu este unul tocmai accesibil insa merita efortul tinand cont de faptul ca masina de spalat rufe reprezinta o achizitie pe termen lung.

Afisajul LCD
indica informatii precum timpul ramas pana la finalizarea ciclului de spalare, etapa de spalare care este in curs de desfasurare dar si informatii cu privire la temperatura apei si viteza de centrifugare. Comenzile Touch Control confirma inca o data calitatea producatorului german.

Masina este complet alba si datorita dimensiunilor standard se poate depoizta cu usurinta in orice coltisor al casei. Este o masina ce ofera un confort acustic ridicat ceea ce inseamna ca nu vei fi deranjat in timpul functionarii. Acest lucru este posibil datorita AntiVibration Design, un sistem de control al balansului dar si a motorului extrem de silentios iQDrive. Masina de spalat este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ si cosuma cu 30% mai putin fata de valoarea standard a acestei clase energetice, in jur de 11220 de litri pe an.

In ceea ce priveste grila de programe din dotarea masinii de spalat rufe, amintim: rapid – 15 si 30 minute, bumbac, lana, antisifonare, delicate/matase, rapid/mix, dessous, culori inchise, hygienic, outdoor, pilote, camasi, business, clatire si extra-clatire. In plus, masina este capabila sa detecteze automat cantitatea de rufe murdare din interiorul cuvei, datorita senzorilor inteligenti, adaptand astfel consumul de apa si energie electrica in functie de aceasta.

Vezi si top-urile noastre :
» Cele mai bune masini de spalat
» Cele mai bune masini de spalat rufe incorporabile
» Cele mai bune masini de spalat rufe cu uscator
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare frontala
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare verticala !
» Cele mai bune masini de spalat semiautomate

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here