Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213

Whirlpool este firma care revolutioneaza piata masinilor de spalat rufe cu modele care iti vor intrece asteptarile. Un astfel de model este si masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213. Aceasta vine parca dintr-o extensie a viitorului, reusind sa transforme spalatul rufelor in cel mai simplu fapt din viata noastra. Asa ca, merita interesul si atentia persoanelor care isi doresc ceva mai mult decat ceea ce pot sa ofere modele traditionale.

Aceasta masina de spalat rufe de la Whirlpool, cu incarcare frontala este un model evoluat, ce prezinta o capacitate de 6 kg si o viteza de centrifugare de 1200 rpm. Face parte din clasa energetica A+++ ceea ce inseamna ca prezinta un consuma energetic cat se poate de mic, neincarcand factura de curent electric.

Tehnologia Clean +, inovatie Whirlpool ofera un ciclu special, multifazic, care optimizeaza performanta agentilor activi folositi in timpul procesului de spalare, pentru rezultate cat mai reusite, ajutand la eliminarea chiar si a acelor pete ce se anuntau mult prea insistente. De asemenea, petele dificile pot sa dispara si la o temperatura joasa de spalare, permitandu-ti economii de pana la 40% in ceea ce priveste consumul energetic.

Ceea ce este cu adevarat impresionant la aceata masina de spalat este tehnologia unica, implementata de catre cei de la Whirlpool, 6th Sense Colours. Datorita acesteia, setarile ciclului de spalare sunt optimizate in functie de culorile setate, rezultatele fiind unele de cea mai inalta calitate. Nu-i asa ca-i impresionant? Tot ce trebuie sa faci este sa setezi culoare rufelor, de restul se va ocupa masina de spalat prin originalul al 6-lea simt pe care il detine. Astfel negrul sau culorile intense sunt protejate de decolorare iar rufele in culori deschise sunt protejate de riscul de transfer al culorilor intre diferite articole.

Timpul este pretios iar cei de la Whirlpool stiu asta si de aceea iti ofera un program de spalare de doar 15 minute. La acest program de spalare fulger puteti sa utilizati doua temperaturi si anume 20 si 30 de grade Celsius, celelalte caracteristici fiind stabilite in asociere cu tehnologia celui de-al 6-lea simt.

Programele specifice de spalare nu lipsesc. Ai la dispozitie 15 progame care pot sa fie setate prin simpla apasare a unui buton si care se muleaza pe o gama larga de texturi si materiale specifice, astfel incat sa transforme procesul de spalare a hainelor, chiar si a celor mai pretioase si pretentioase, intr-o activitate placuta, rapida si sigura.

Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213 este un model care poate sa fie numit inteligent, intelegandu-ti cu adevarat necesitatile si venind in ajutorul tau cu moduri personalizate de spalare a rufelor. Balanta calitate-pret este una echilibrata, ce nu te va face sa amani achizionarea unui produs special, original, ingenios pe care il vei stii alaturi de tine pentru cat mai mult timp, cu functii ce nu se vor demoda si nici nu vor fi tocite de trecerea anilor. Astfel, ai toate motivele pentru care sa alegi sa-ti achizitionezi aceata masina de spalat.

Citeste si articolul despre cea mai buna masina de spalat rufe.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here