Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+ – pareri si review

Arctic isi surprinde mereu cumparatorii cu produse foarte frumoase si deosebit de utile. Toate electrocasnicele Arctic se potrivesc de minune in orice incapere, indiferent cum ar fi amenajata, iar masinile de spalat nu fac rabat de calitate. Modelul de masina de spalat rufe Slim Arctic cu o capacitate de incarcare de 5 kilograme si 800 de rotatii pe minut, incadrata in clasa de eficienta energetica A+, este solutia excelenta pentru oamenii intreprinzatori, care pun accent pe curatenie.

Puncte forte masina de spalat rufe Arctic

Asa cum si-a obisnuit cumparatorii, Arctic ofera si acum un produs exceptional. Este vorba de masina de spalat rufe Slim, cu sistem Flow Control, care pastreaza detergentul in masina de spalat pana la clatire, cu un sistem special de sigilare a scurgerii, astfel incat sa se poata face mai multa economie, inclusiv la detergent. Aspectul si designul masinii de spalat, S-Shape a peretilor laterali este ideal pentru ca se reduce nivelul vibratiilor din timpul spalarii. Asadar, masina de spalat este silentioasa si eficienta, la maxim!

Clasa energetica A+ spune cumparatorilor ca masina de spalat rufe Slim Arctic nu consuma mult si acest lucru se poate vedea la fiecare factura si detine chiar si o tehnologie Smart Sensors, care asigura consumul ideal de resurse la fiecare spalare. Se poate regla nivelul spumei, temperatura apei, viteza motorului si chiar si tensiunea de alimentare, pentru confortul utilizatorului.

Capacitatea de incarcare de 5 kilograme este ideala pentru nevoile zilnice si sistemul electronic de control al balansului diminueaza vibratiile din timpul stoarcerii. Vecinii nu vor mai sti chiar de fiecare data cand utilizatorul spala. In plus, poate fi ales si numarul de rotatii, potrivit tipului de haine folosit. Toate programele sunt usor de setat si de ales, fiind concepute special pentru necesitatile utilizatorului. Are chiar si un program rapid, de 30 de minute, pentru hainele nu foarte murdare.

In concluzie, masina de spalat rufe Slim Arctic, desi are o capacitate de incarcare destul de mica, este ideala pentru orice familie in care igiena, curatenia si aspectul perfect al rufelor conteaza foarte mult! Numai cei care cunosc cat de greu este sa speli la mana sau sa folosesti o masina de spalat semiautomata pe care trebuie sa o incarci singur, vor aprecia cu siguranta acest electrocasnic extrem de eficient!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here