Masina de spalat rufe Slim Beko WKB51032PTY – pareri si review

Masina de spalat rufe Slim Beko WKB51032PTY - pareri si review

Cu siguranta aproape ca nu exista gospodarie in care sa nu fie si o masina de spalat rufe. La fel ca si televizorul, aragazul, combina frigorifica, cuptorul cu microunde si multe alte produse din gama aparatura electrocasnica, masina de spalat rufe are un rol foarte important: ajuta utilizatorii sa economiseasca timp si bani si sa poarte haine curate, proaspete, parfumate, de fiecare data, atat in casa cat si la serviciu, la plimbare, in calatorii. Modelul de masina de spalat rufe slim Beko cu o capacitate de 5 kilograme, 1000 de rotatii pe minut si functie pet, incadrata in clasa de eficienta energetica A++ este ideala pentru familiile mai mari sau mai mici, mai pretentioase, sau cu cerinte mai simple.

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe Slim Beko WKB51032PTY

Pe cumparatori ii intereseaza ca masina de spalat pe care o achizitioneaza sa fie ieftina si buna. Cu un pret decent si caracteristici care cu siguranta vor impresiona pe oricine, modelul de masina de spalat rufe Slim Beko devine alegerea perfecta! In primul rand, are o turatie de 1000 de rotatii pe minut si acesta este un lucru extrem de avantajos.

Functia Pet elimina cu succes parul si alergenii de pa hainele care au intrat in contact cu animalele de companie, dar si de pe lenjeriile de pat. De asemenea, functia Dark Care este potrivita hainelor de culoare neagra, fie ele sintetice sau de bumbac, pentru ca acestea sa iasa fara urme albe de detergent. De asemenea, in casele unde exista bebelusi si copii mici, masina de spalat rufe Slim Beko este perfecta – pentru ca are programul Baby protect plus, cu performante superioare la spalare si la limpezire, ideal pentru pielea sensibila a prichindeilor.

Sistemul Aquafusion specific Beko are rolul de a eficientiza si de a valorifica consumul de apa, de detergent si de energie si scuteste utilizatorul de o cheltuiala in plus. Iar cu ajutorul programului Daily Express, hainele nepatate, purtate o singura data, putin transpirate, ies curate dupa spalare.

Cu exceptia micilor trepidatii din timpul utilizarii anumitor programe mai solicitante, masina de spalat rufe Slim Beko este ideala in orice casa si pentru orice familie, chiar si in cazul studentilor sau elevilor plecati la studii in alta localitate si care nu au timp sa spele la mana.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here