Masina de spalat rufe Slim Beko WKY61233PTLYB3 – pareri si review

Una din conditiile esentiale ale fericirii este ca oamenii sa traiasca in curatenie, pe langa celelalte conditii ce tin de hrana, adapost, de atmosfera placuta si armonioasa din familie, etc. Pentru ca lucrurile sa mearga ca pe roate, pentru ca oamenii sa nu fie tot timpul obositi datorita treburilor casnice, se impune achizitionarea unor masinarii, a unor aparate care sa ii ajute sa faca fata cu brio provocarilor zilnice. Si curatarea rufelor este o adevarata provocare. Modelul de masina de spalat Slim Beko cu o capacitate de 6 kilograme, 1200 rotatii pe minut si clasa de eficienta energetica A+++ este o alegere perfecta chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti!

Puncte forte masina de spalat rufe Slim Beko

Beko este o marca foarte cunoscuta si apreciata la nivel national si international. Gratie sistemului Aquafusion prezent la acest model de masina de spalat rufe, consumul de apa, energie si detergent este valorificat la maxim si se consuma o cantitate minima din aceste resurse. Iar tehnologia Opisense este cea care asigura un consum optim de apa si energie la fiecare spalare, gratie celor 4 senzori dedicati ingrijirii hainelor si prelungirii duratei de viata a masinii de spalat rufe.

Pe de alta parte, masina de spalat rufe Beko are si rezistenta nichelata, care asigura protectie impotriva coroziunii si mai putine depuneri de calcar. Mai mult decat atat, exista si un program Pet Hair Removal, care indeparteaza eficient parul de la caine sau de la pisica de pe haine si de pe lenjerie, adaugand etape de prespalare si clatire suplimentare la ciclul programelor normale.

Rufele inchise la culoare, cele foarte deschise, hainele albe, din materiale mai mult sau mai putin pretentioase, camasile, sunt foarte bine spalate si ingrijite si folosirea masinii de spalat rufe Slim Beko previne degradarea si deteriorarea tesaturilor, prelungindu-le durata de utilizare. Chiar si hainele copiilor nou nascuti sau a persoanelor cu alergii la praf, acarieni, bacterii, sunt foarte bine spalate si astfel si pielea este bine ingrijita.

Masina de spalat rufe Beko Slim este foarte buna: spala bine, este destul de ieftina, comparativ cu alte modele de pe piata, se poate schimba viteza de stoarcere in timpul pogramului, are un design modern, insa este destul de galagioasa si trepidanta la centrifugare, ceea ce poate fi destul de deranjant pentru unii utilizatori.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here