Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3 – pareri si review

Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3 este o alegere perfecta pentru voi, ea fiind exact ce va trebuie pentru a va putea bucura de niste rufe foarte curate si lipsite de pete. Veti ajunge la concluzia ca acest produs isi va face extrem de bine treaba si veti economisi in acelasi timp mult pe factura voastra. Avantajul sau este ca va va aduce numeroase beneficii si veti fi convinsi ca acesta este un produs ce are un raport calitate-pret perfect pentru voi. Puteti opta mereu pentru acest produs si cu siguranta veti face o alegere extrem de buna.

Tehnologia Aqua Fusion va va asigura faptul ca economiile voastre vor fi extrem de mari, astfel incat sa va puteti bucura de o factura mai redusa. Aceasta functie va maximiza atat energia, cat si apa, dar si detergentul folosite de masina de spalat. Veti constata ca pe perioada unui an, veti avea ocazia sa economisiti pana la 5,5 kg de detergent. Consumul de energie va fi minim, iar rufele voastre vor fi foarte curate.

Capacitatea de incarcare a acestei masini este de 7 kg, ea venind intr-o diversitate mare de modele. Aceasta va avea o capacitate potrivita pentru orice familie, venind in mai multe variante, atat de 5 sau 6 kg, pana la 7 sau chiar 8 kg.

Clasa sa energetica este si ea superioara, aceasta masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3 facand parte din clasa A+++. Veti constata ca in urma oricarei spalari, veti ajunge sa faceti niste economii destul de mari, de care va veti bucura.

Rezistenta este una de tip HI-TECH, aceasta fiind nichelata. Coroziunea nu va constitui o problema si veti ajunge la concluzia ca aceasta masina de spalat va avea o durata mai lunga de viata. Consumul suplimentar de energie va fi eliminat, aceasta rezistenta asigurand chiar cresterea duratei de viata a masinii de spalat de pana la 100 de ori.
Usele destul de mari ale acestei masini de spalat va vor asigura faptul ca veti putea introduce chiar si cele mai voluminoase articole vestimentare in masina de spalat fara mari batai de cap. De asemenea, veti constata ca aceste usi vor avea o marime a habloului de 34 de cm. Peretii laterali sunt special conceputi, avand niste profile anti vibratie si avand forma literei S. Vibratiile vor fi eliminate, iar functionalitatea acestei masini va fi una extrem de silentioasa.

Ea mai vine echipata si cu un program de rufe negre. Acest program va preveni decolorarea rufelor, iar intensitatea culorii rufelor va fi accentuata. Articolele usor murdare vor putea fi si ele curatate. Veti putea apela fara probleme la aceasta functie pentru a economisi timp.

Functia de spalare a camasilor va fi si ea perfecta pentru aceste articole si veti constata intr-o periaoda scurta de timp ca isi va face treaba foarte bine.

Un alt program este cel pentru articolele din bumbac. Acesta le va trata cu o foarte mare blandete. Viteza de centrifugare este de 1000 de rpm, iar incarcarea este una de tip frontala.

Vezi mai multe detalii despre produs!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here