Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3 – pareri si review

Puteti opta oricand pentru aceasta masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3 pentru ca ea isi va face treaba extrem de bine, astfel incat va veti putea bucura de o calitate desavarsita la un pret foarte bun. Acest produs este extrem de recomandat de foarte multe persoane, el fiind exact ce aveti nevoie pentru orice tip de imbracaminte. Acesta a fost foarte recomandat de un numar mare de persoane, iar daca va veti decide sa-l folositi, veti constata ca isi va face treaba foarte bine.

In primul rand, acest produs are inclsua tehnologia AquaFusion. Folosind aceasta tehnologie, va veti putea bucura de un consum redus de energie. Pe langa un consum redus de energie, veti vedea ca aceasta masina de spalat va avea si un consum redus de apa si de detergent. Veti putea economisi fara probleme resursele pe care le folositi, astfel incat veti constata cu o foarte mare rapiditate ca nici facturile voastre nu vor fi foarte incarcate.

Capacitatea de incarcare pe care o veti gasi va fi de 7 kg, dar veti mai putea opta si pentru masini de spalat cu capacitati diferite. Aceste capacitati vor varia de la 5kg, la 6 kg, pana la 7 si 8 kg. Vei avea astfel posibilitatea sa alegi masina de spalat in functie de numarul membrilor familiei tale.

Aceasta masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3, iti va oferi performante superioare, iar clasa energetica va fi si ea A+++, astfel ca vei constata ca nu iti vei incarca foarte mult factura, reusind chiar sa faci numeroase economii. Acest produs are o rezistenta HI-TECH. Acest lucru inseamna ca masina de spalat va avea o viata destul de lunga. Fiind tratata cu nichel impotriva coroziunii, vei constata ca un procent de 40% mai putina depunere de calcar se va aseza pe rezistenta. Vei reusi sa elimini mirosul, iar durata de viata va fi mai mare cu pana la 100 de ori.

Vei vedea ca vei putea incarca aceasta masina de spalat foarte usor, cu niste articole vestimentare voluminoase. Acest lucru se va putea face datorita faptului ca hubloul are o mariem de 34 de cm, fiind unul foarte larg.
Peretii sunt speciali conceputi pentru ca vibratiile sa fie cat se poate de reduse. Peretii au forma literei S, fiind special proiectati pentru a elimina toate vibratiile, dar si pentru a asigura o functionare mai silentioasa a masinii de spalat.

Functia de Dark Care este potrivita pentru imbracamintea inchisa, dar este indicata si pentru cea din bumbac sau pentru articolele vestimentare sintetice. Vei constata ca folosind aceasta functie, vei reusi sa previi decolorarea, astfel incat intensitatea hainelor va fi pastrata pentru mai mult timp. Aceasta mai are si o functie special dedicata camasilor. Aceasta va mentine camasile ca noi. Folosind programul special conceput pentru camasi, vei constata ca miscarile vor fi mai delicate, dar si mai putine. Temperatura va fi setata la maximum 40 de grade, astfel incat sa fie prevenita deteriorarea camasilor, dar si pentru a prelungi durata lor de utilizare. Articolele din bumbac usor murdare vor fi ideale pentru a fi curatate de acest program.

Vezi mai multe detalii si pretul!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here