Masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B – pareri si review

Aceasta masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B este perfecta pentru voi deoarece are numeroase calitati pe care cu siguranta le veti considera utile. Acest produs este recomandat de un numar destul de mare de oameni, iar daca va veti decide sa-l flositi, veti putea fi convinsi ca ati facut o alegere excelenta. Veti constata ca aceasta masina de palat isi va face treaba bine, petele fiind indepartate intr-un timp foarte scurt. Puteti fi convinsi ca daca va veti decide sa folositi aceasta masina de spalat, ea va constitui un punct esential in viata voastra de zi cu zi, asigurandu-va ca rufele voastre vor fi extrem de curate si lipsite de orice pata.

Folosindu-se de functia EcoTech, aceasta masina de spalat va indeplini toate standardele de eficienta energetica. Ea va oferi o garantie a standardelor certificata si veti contata ca nivelul sau de consum energetc va fi unul foarte redus.

Woolmark Platinum Care va fi o functie esentiala, aceasta asigurand faptul ca masina de spalat va putea spala chiar si rufele ale caror spalare este recomandata a fi facuta manual. Folosind aceasta functie, veti observa ca hainele isi vor mentine moliciunea fibrelor, chiar si dupa mai mult de 20 de spalari, astfel incat sa va bucurati mereu de niste haine curate dar si rezistente in timp.

Modul Super Silentios este si el perfect pentru voi, acesta absorband chiar si vibratiile foarte puternice, astfel incat sa puteti folosi masina aceasta oricand, fara a fi deranjati de zgomotul ei. Ea este caracterizata printr-o silentiozitate desavarsita si veti constata ca folosind acest produs nu veti fi deranjati de zgomotul sau.

Ea este special conceputa pentru indepartarea petelor, folosind o tehnologie realizata in acest sens. Veti vedea ca prin simpla apasare a unui buton, aceasta masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B va indeparta petele foarte dificile, ea gestionand extrem de bine apa, dar si temperatura sau agitarea. Veti vedea ca materialele voastre vor fi protejate. Faza initiala este de 40 de grade, urmand ca pe parcursul spalarii aceasta temperatura sa creasca la 43 de grade. Acest lucru va fi perfect pentru tratamentul impotriva petelor. Veti constata ca aceasta masina de spalat va indeparta fara probleme chiar si cele mai dificile pete, astfel incat sa va puteti bucura de haine foarte curate si lipsite de acestea.

Aceasta face parte din categoria de eficienta energetica A+++. Acest lucru va insemna ca va face numeroase economii, iar eficienta ei la spalare va fi A. Numarul de programe va fi de 12, programul de extra-clatire fiind si el inclus. Veti vedea ca veti avea si programe special concepute pentru lenjeria de pat, dar si pentru indepartarea cat mai rapida a petelor. Folosind functia de Super-silent, veti constata ca acest produs va fi perfect pentru voi, deoarece il veti putea folosi fara probleme chiar si atunci cand doriti ca in jurul vostru sa fie liniste. Materialul cuvei este din poliplex, iar nivelul zgomot maxim atins de aceasta masina de spalat va fi de 74 de decibeli, cel de la spalare fiind de 58.

Vezi mai multe informatii si pretul!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here