Masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSF 622 – pareri si review

Daca iti doresti sa-ti cumperi o masina de spalat de calitate, un model care sa se ridice peste performantele celui vechi, atunci de la Hotpoint vine o sugestie care merita sa fie luata in seama. Masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSF 622 imbina traditionalul cu noutatea, astfel incat sa devina o alegere care sa se metina in trend chiar si dupa multi ani dupa achizitionare. Balanta calitate-pret este una echilibrata, acest lucru devenind un motiv esential in alegerea pe care urmeaza sa o faci.

Aceasta masina de spalat cu incarcare frontala, cu o capacitate de 6 kg si o viteza de centrifugare de 1200 rpm este ideala pentru a face fata tuturor provocarilor zilnice, dovedindu-se eficienta si foarte rapida. Facand parte din clasa energetica A++ nu incarca factura de curent electric, ajutandu-te sa faci economii in ceea ce priveste acest domeniu.
Echotech este tehnologia speciala cu care doreste sa te suprinda si sa te rasfete printr-un proces de spalare care este eficient, eliminand rapid orice tip de pata, protejeaza tesaturile, chiar si pe cele mai pretentioase si in acelasi timp iti permite sa economisesti energie, apa si detergent, acest lucru simtindu-se in propriul buzunar.

Rufele speciale, din materiale sensibile si pretioase, au nevoie de o ingrijire speciala. Hotpoint, prin aceasta masina de spalat, iti ofera garantia protejarii tesaturilor fine. Acest lucru este confirmat si de catre cei de la The Woolmark Company care i-a oferit calificativul Woolmark Platinum Care pentru eficienta ciclului special de spalare pentru lana.

Persoanele alergice au nevoie de conditii speciale in care sa-si spele hainele, astfel incat sa indeparteze cand mai eficient toti factorii cu potential alergenic. Masina de spalat rufe Hotpoint iti ofera un ciclu special, antialergic ce printr-un sistem de spalare unic, original, garanteaza pentru eliminarea principalilor alergeni ce pot sa se gaseasca in tesaturile rufelor.
Visezi la un alb cu adevarat imaculat? Atunci, prin programe speciale de spalare, poti sa te bucuri de el fara niciun fel de efort, fara niciun compromis. Pur si simplu trebuie sa alegi din gama larga, cel pe care il consideri cu adevarat potrivit. Petele, chiar si cele mai vechi, profunde si dificile, nu vor avea nicio sansa, pe niciun fel de tesatura. Asa ca, bucura-te si tu de mai multa curatenie.

Majoritatea programelor speciale de splarare puse la dispozitie de catre Hotpoint folosesc o temperatura scazuta a apei, acest lucru oferind posibilitatea unei economii importante de apa si energie. De asemenea, detergentul este folosit cat mai intens, astfel incat consumul sau sa nu fie unul cat mai mic.

Cu 16 programe de spalare, cu proprietati originale si evoluate, cu un aspect placut, cu functii usor de maipulat, masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSF 622 isi doreste sa-ti ofere o viata cu cat mai putine pete si cu un miros mereu proaspat. Daca asta iti doresti si tu, atunci este simplu; tot ce trebuie sa faci, este sa-ti achizitionezi acest model. Te vei bucura de el pentru o lunga perioada de timp, functiile sale ramanand viabile si in trend chiar si pentru zeci de ani de acum inainte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here