Masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN7S, Direct Drive – pareri si review

Fara doar si poate, masina de spalat este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din nicio gospodarie care se respecta. Oamenii trebuie sa aprecieze acest echipament pentru utilitatea sa, fiindca, in caz contrar, spalatul rufelor ar dura cateva ore si cu siguranta ar fi o actiune foarte obositoare. Insa, cu masina de spalat rufe Slim LG Direct Drive, cu o capacitate de 6.5 kilograme si 1200 de rotatii pe minut, culoarea argintie, spalatul rufelor este mult mai simplu.

Avantaje si caracteristici masina de spalat rufe Slim LG

In primul rand, fiind un model Slim are marele avantaj ca incape aproape oriunde aceasta masina de spalat, atat in baia ingusta cat si in bucataria mult prea utilata. In al doilea rand, masina de spalat rufe LG are o capacitate de incarcare suficient de mare pentru o familie numeroasa care obisnuieste sa spele zilnic, sau pentru un cuplu care spala saptamanal. Indiferent de cati membri are familia, scopul este acelasi: sa le scoata rufele imaculate.

Masina de spalat rufe LG este ideala pentru ingrijirea atenta a rufelor, gratie miscarilor variate ale cuvei si combinatiei de miscari in functie de programul ales de spalare. Mai mult decat atat, sase tipuri de miscari de spalare pot permite curatarea personalizata pentru mai multe tipuri de materiale si pentru performante imbunatatite. Are si un motor Direct Drive, asa cum este specificat in descriere, foarte fiabil, silentios, care nu dezamageste utilizatorii, cu o garantie de 10 ani. Acest motor este mult mai silentios, mai durabil si asigura o economie de energie mai mare, comparativ cu celelalte modele.

Masina de spalat rufe LG
are si optiunea Smart Diagnosis, care ajuta la identificarea rapida si eficienta a problemelor minore, inainte ca acestea sa devina majore, are un numar de 14 programe, din care cel mai scurt este de 30 de minute si beneficiaza chiar si de un sistem de siguranta impotriva copiilor si de programare intarziata.

Este o masina de spalat ieftina si fiabila, care nu consuma mult, insa scoate un zgomot destul de mare, mai ales la centrifugare, cand acesta echivaleaza cu 74 de decibeli. In concluzie, se merita investiti banii intr-o masina atat de utila si de eficienta, perfect functionala, fiabila si cu rezultate impresionante!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here