Masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP – pareri si review

Masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP - pareri si review

Nu este o marca prea cunoscuta pe piata, insa asta nu inseamna ca Star Light nu poate produce si echipamente si aparate electrocasnice moderne si eficiente. cumparatorii nu trebuie sa isi concentreze atentia strict pe produsele ce apartin unor marci de renume in acest sens, ci si pe caracteristicile si avantajele pe care le prezinta acestea, capacitatea de functionare si de multumire a utilizatorilor. Modelul de masina de spalat rufe Star Light cu o capacitate de 6 kilograme, 1000 de rotatii pe minut si clasa de eficienta energetica A++ este ideal pentru orice familie!

Puncte forte masina de spalat rufe Star Light

In primul rand, masina de spalat trebuie sa isi indeplineasca exact atributiile pentru care este creata: sa spele, sa clateasca si sa stoarca pe cat posibil rufele, fara a le deteriora, fara a consuma multa electricitate si apa si fara a fi prea zgomotoasa. Unii producatori reusesc sa scoata produse de buna calitate, care sa indeplineasca toate criteriile, altii insa nu.

Cei de la Star Light sunt insa foarte consecventi in ceea ce fac. Iar masina de spalat rufe Star Light curata delicat orice pata de pe orice tip de material, are 15 programe de spalare din care se poate alege cel potrivit, fie ca este vorba de lana, matase, bumbac, in, echipamente sportive.

Afisajul LED ajuta foarte mult utilizatorii, pentru ca arata temperatura exacta a apei din masina de spalat, numarul de rotatii pe minut, timpul ramas din programul selectat, functii auxiliare, pozitia in cadrul programului, etc. Clasa energetica A++ asigura un consum redus de energie electrica, facturi mai mici la lumina si mai multi bani ramasi in cont.

Desi are un pret putin prea ridicat pentru asteptarile cumparatorilor de rand, cu un salariu modest, masina de spalat Star Light are dimensiuni reduse, se potriveste in orice incapere, are o constructie clasica si un design modern insa foarte simplu si vine in ajutorul oricarei familii care are nevoie de o mana de ajutor in ceea ce priveste spalatul rufelor. De asemenea, se acorda o atentie maxima tesaturilor mici, dar si a celor mai pretentioase, materialelor care nu pot fi spalate decat la o anumita valoare. Per total, achizitionarea masinii de spalat Star Light este o idee buna pentru familiile care pun pret pe igiena si curatenie!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here