Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 81400 – pareri si review

Whirlpool este una dintre cele mai renumite firme producatoare de masini de spalat la nivel international. Toate produsele sunt calitative si performante respectand, in acelasi timp, normele europene in vigoare. In plus, au un consum de energie mult mai scazut gratie incadrarii intr-o clasa energetica superioara ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Clientii sunt incantati de alegerea facuta si recomanda produsele Whirlpool cu mare incredere. De asemenea, pretul de achizitie este unul accesibil oricarui buzunar, iar raportul calitate-pret este unul mai mult decat echitabil.

Avantajele achizitionarii masinii de spalat rufe Whirlpool AWO/C 81400

Gratie noului model, hainele pot fi spalate chiar si la o temperatura mult mai joasa. In felul acesta se realizeaza o economie de pana 40% din energia electrica. Mai mult decat atat nici consumul de apa nu este mult mai ridicat, facturile urmand sa ramana constante indiferent de perioada de utilizare a masinii de spalat.

Cu ajutorul tehnologiei al 6-lea simt, culorile se mentin stralucitoare pentru o perioada mult mai lunga de timp. Chiar si pretentiosul negru ramane identic dupa mai multe spalari, astfel incat hainele pot fi purtate fara probleme de la un sezon la altul.

Exista chiar si un program care spala in doar 15 minute fiind ideal pentru hainele usor murdare care trebuie mai mult reimprospatate. Un astfel de program este esential pentru oamenii ocupati care nu au prea mult timp de pierdut si care isi doresc sa isi eficientizeze cat mai bine perioadele de timp. Se pot spala tot felul de tesaturi, de la lana si bumbac, pana la materiale sintetice sau haine sport, toate sunt atent curate pentru a ramane curate si proaspete.

Cu o capacitate de 8 kg, modelul de fata este perfect pentru orice cumparator reusind sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Dispune de o incarcare de tip frontala, dar si de un design simplu si elegant care permite incadrarea in orice locuinta. Dimensiunile sunt compacte ceea ce faciliteaza instalarea masinii in spalat, urmand sa nu ocupe prea mult loc si nici sa nu incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Este o masina silentioasa care isi indeplineste cu brio sarcinile reprezentand o investitie sigura si profitabila. Din pacate insa, panoul de control este destul de slab realizat, iar utilizatorii au inceput sa sesizeze aceasta problema. Sunt anumiti clienti care il considera un real dezavantaj si se orienteaza spre alte produse.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here