Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC5122 – pareri si review

Masina de spalat rufe este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din nicio gospodarie care se respecta. Fie ca este montata in bucatarie sau in baie, masina de spalat trebuie sa isi indeplineasca cu succes functia de a spala si stoarce eficient hainele murdare. Masina de spalat rufe Whirlpool cu o capacitate de 5 kilograme si 1200 de rotatii pe minut, incadrata in clasa de eficienta energetica A+ este extrem de convenabila, alegerea perfecta pentru orice familie.

Puncte forte masina de spalat rufe Whirlpool

Cel mai scurt program al masinii de spalat Whirlpool este de doar 30 de minute, pentru rufele foarte putin murdare. Este eficient si are rezultate uimitoare si nu consuma multa apa si electricitate acest program. In plus, are reductor zgomot, ceea ce inseamna ca membrii familiei se pot odihni in timp ce rufele sunt spalate si vecinii nu vor sti de fiecare data cand masina lucreaza.

Viteza de 1200 de rotatii pe minut este impresionata si ofera performante la centrifugare, iar clasa de eficienta energetica A+ in care este incadrata masina de spalat rufe Whirlpool garanteaza un consum foarte mic de energie. Capacitatea de spalare este de 5 kilograme, suficient pentru o familie mai numeroasa, unde se spala aproape zilnic, sau pentru un cuplu.

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala are mai multe programe pentru toate tipurile de tesaturi, are functii speciale, precum Eco Ball, care se axeaza pe economisirea detergentului, sistem de detectare spuma si functia start/ stop.

Masina de spalat rufe Whirlpool este foarte ieftina si spala intr-un mod eficient, cu economie de detergent, apa si electricitate, ceea ce pentru multi oameni inseamna conditiile esentiale pentru a comanda un astfel de electrocasnic. In plus, masina este simpla, usor de folosit, singurul inconvenient ar fi ca utilizatorii nu mai pot vedea cat dureaza pana se termina programul si trebuie sa astepte sa se inchida singura.

Per total, achizitionarea masinii de spalat rufe Whirlpool, fara al saselea simt insa cu multe avantaje si caracteristici care ar face pe oricine sa isi doreasca un asemenea model, este cea mai buna solutie la care pot recurge oamenii care au masina de spalat defecta si trebuie sa o inlocuiasca, se muta in casa noua si au nevoie de o mana de ajutor la spalatul articolelor vestimentare, etc. Masina de spalat Whirlpool este o investitie, nu o achizitie!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here