Masina de spalat rufe Whirlpool FDLR 70250 BL – pareri si review

Masina de spalat este electrocasnicul fara de care, cu siguranta, viata ar fi mult mai grea. Oamenii ar pierde foarte mult timp spaland rufe la mana, inmuindu-le, frecandu-le, incercand sa curete petele dificile. O masina de spalat este cu siguranta mult mai eficienta decat ceea ce pot sa faca oamenii, chiar si cand depun un efort intens in acest sens. Modelul de masina de spalat rufe Whirlpool cu al saselea simt, cu o capacitate de 7 kilograme si cu 1200 de rotatii pe minut, incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ este ideala!

Caracteristici si avantaje masina de spalat rufe Whirlpool

Cine nu a auzit de marca de electrocasnice Whirlpool, care lanseaza an de an pe piata internationala produse electrocasnice noi si foarte moderne, care sa poata face fata cu brio cerintelor publicului si cumparatorilor foarte pretentiosi? Masina de spalat cu incarcare frontala de la Whirlpool are afisaj LCD, ceea ce inseamna ca utilizatorul va putea sa aleaga in mod intuitiv programele. Viteza este de 1200 de rotatii pe minut, asadar rufele sunt curatate in profunzime. Capacitatea de incarcare este destul de mare, de 7 kilograme si clasa de eficienta energetic A+++ semnifica un consum foarte mic de electricitate.

Cel mai mic program este de 30 de minute, o veste buna pentru cei care nu au timp sa stea ore in sir pana ce blugii sunt perfect curatati. Insa, pentru hainele mai pretentioase, se poate alege unul din cele 15 programe, inclusiv cel Aqua Eco, in acord cu mediul inconjurator si cu cerintele consumatorilor. Se poate vorbi, asadar, de un program bumbac, sintetice, jeans, colorate, de clatire intensiva, spalare delicata, mix, spalare manuala si lista nu se opreste aici.

Mai mult decat atat, masina de spalat rufe Whirlpool are si sistem de siguranta impotriva copiilor, informatii afisate pe display, progrmare intarzita si tehnologie al saselea simt. Pretul este destul de mare si trepideaza la anumite programe destul de tare, insa, in rest, este un produs modern si eficient. Masina de spalat rufe Whirlpool este de un real ajutor in casa, atat pentru gospodinele ocupate, cat si pentru femeile cu un program mai lejer, insa care nu vor sa isi piarda timpul frecand camasi si sosete.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here