Masina de spalat rufe Whirlpool FDLR 80250 BL – pareri si review

Whirlpool este o marca de electrocasnice foarte cunoscuta si apreciata pe piata din tara cat si in strainatate. Cine a avut sau are cel putin un articol Whirlpool in casa stie ce alegere buna a facut. Masina de spalat rufe Whirlpool cu al saselea simt, cu o capacitate de 8 kilograme si o viteza de 1200 de rotatii pe minut, incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ este o investitie buna atat pentru familiile mai numeroase, cat si pentru cele in care exista in ingrijire batrani, bolnavi si trebuie sa fie in permanenta curati si schimbati. Masina de spalat rufe Whirlpool nu este un moft, ci o necesitate in orice casa si cei care ii judeca pe utilizatori pentru ca au ales un model scump cu al saselea simt nu fac altceva decat sa isi exprime invidia.

Puncte forte masina de spalat rufe Whirlpool FDLR 80250 BL

Masina de spalat rufe Whirlpool are incarcare frontala, afisaj LED si o viteza de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut, ceea ce inseamna ca spala, stoarce si curata asa cum ar trebui orice fel de haine, oricat de murdare ar fi. Are o capacitate de incarcare mare, ideala pentru cei care spala de mai multe ori pe saptamana sau pentru cei singuri, care spala o singura data in saptamana si asteapta sa se adune mai multe haine.

Masina de spalat rufe Whirlpool are un numar de 14 programe, din care cel mai scurt este de 15 minute, suficient pentru a scoate mirosul urat din tesaturi sau pentru a elimina murdaria si praful. De asemenea, are programe speciale pentru blugi, bumbac, sintetice, cat si programe de spalare manuala, de clatire intensiva, de centrifugare intensiva sau cu un consum redus de energie.

Faptul ca este o masina de spalat inteligenta cu al saselea simt este un alt mare avantaj, deoarece spalarea se face in functie de cantitatea de haine introduse in cuva, iar detergentul poate fi dozat astfel incat sa nu se consume mai mult decat ar trebui. Este o masina de spalat moderna, destul de scumpa insa cu toate caracteristicile unui produs modern, fiabil, eficient, silentios si care spala foarte bine si stoarce rufele in acelasi program de cateva zeci de minute. Singurul lucru care le ramane de facut utilizatorilor este sa introduca hainele in cuva, sa le scoata si sa le intinda pe sarma.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here