Masina de spalat rufe Whirlpool FSCR80423 – pareri si review

Masina de spalat nu mai este pentru nimeni un lux, ci o reala necesitate. Aceasta se alege in functie de caracteristici, de performante, dar si de pret. Una din cele mai bune masini de spalat de pe piata la acest moment este modelul Whirlpool, cu al saselea simt, Supreme Care, Direct Drive, cu butoane Touch Control si o capacitate de incarcare de 8 kilograme, incadrata in clasa de eficienta energetica A+++.

Avantajele masinii de spalat rufe Whirlpool FSCR80423


Masina de spalat Whirlpool cu al saselea simt
se deosebeste de celelalte modele de pe piata pentru ca are senzori speciali ce monitorizeaza spalarea hainelor si intregul proces, regland astfel presiunea si consumul de apa, dar si timpul de spalare. Masina spala hainele foarte murdare si se opreste cand acestea sunt curate, indiferent ca programul mai avea cateva minute de functionare sau nu.

In plus, masina de spalat rufe Whirlpool are functia Supreme Care, ce permite cele mai bune rezultate in timp in ceea ce priveste spalarea, designul, functionalitatea, dar si controalele intuitive. Experienta de spalare nu se compara cu niciuna din cele oferite de masinile de spalat clasice. Ceea ce este cu adevarat impresionant este tehnologia Zen care inlocuieste cureaua cu motor performant legat pe tambur, astfel incat vibratiile sunt mai putine si zgomotul redus. Se face astfel si o economie la resursele de apa, timp si energie, ceea ce nu poate fi decat in avantajul utilizatorilor.

Aceasta masina moderna de spalat rufe are o multime de programe dedicate fiecarui tip de tesatura in parte si in plus, un cumul de miscari personalizate pentru aceste tesaturi, pe care masina le detecteaza inca de la inceputul programelor de spalare. Pretul masinii este pe masura asteptarilor si caracteristicilor acestui electrocasnic, adica destul de ridicat, insa nisi merita toti banii aceasta bijuterie ce poate fi montata fie in baie fie in bucatarie si nici macar nu ocupa mult spatiu.

In concluzie, masina de spalat rufe Whirlpool cu al saselea simt are o viteza impresionanta de 1400 de rotatii pe minut si o silentiozitate maxima, are functia anti-sifonare, sistem de blocare al tamburului, un sistem de siguranta impotriva copiilor neastamparati si posibilitatea programarii intarziate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here