Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412 – pareri si review

Gospodinele se orienteaza spre masinile de spalat care au o capacitate mai mare si care detin o serie de programe atat de utile pentru a injumatatii timpul petrecut de acestea pentru spalarea si calcarea hainelor. Whirlpool Supreme vine in ajutorul acestora lansand o intreaga serie de aparate care respecta normele europene in vigoare si care ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii. Sunt calitative si fiabile, dar si performante ceea ce reprezinta un dezavantaj in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale masinii de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR80412

Modelul de fata este dotat cu tehnologia al 6-lea simt care asigura cele mai bune rezultate. Hainele sunt mereu impecabile, iar petele dificile sunt indepartate simplu si rapid cu ajutorul unui singur program de spalare. In plus, masina de spalat este foarte usor de folosit de catre toti membrii familiei ceea ce reprezinta un mare avantaj.

De multe ori oamenii uita hainele spalate in masina de spalat. Din cauza agitatie, a oboselii sau a lipsei timpului, multi lasa rufele chiar si cateva ore dupa terminarea programului asa ca sunt nevoiti sa le spele din nou pentru ca acestea dobandesc un miros neplacut. Cu noua functie Fresh Care, hainele vor mirosi la fel de proaspat chiar si la cateva ore de la spalare.

Senzorul incorporat este cel care detecteaza cantitatea de rufe introdusa in cuva reusind sa stabileasca cantitatea de apa necesara incarcaturii, dar si sa adapteze timpul si energia necesara. Este important de mentionat faptul ca masina de spalat are un consum foarte mic de energie gratie incadrarii in clasa energetica A+++.

Exista chiar si o siguranta pentru micii nazdravani care adora sa exploreze fiecare coltisor din locuinta. Butoanele se pot bloca foarte simplu si foarte rapid in asa fel incat sa nu apara accidente neprevazute care pot pune in pericol viata copiilor.

Masina de spalat rufe are o capacitate de 8 kg fiind ideala pentru familiile numeroase care trebuie sa spele mult si des. Exista chiar si un program de clatire intensiva care se foloseste in special in cazul bebelusilor care au pielea sensibila si care trebuie sa fie feriti pe cat posibil de agentii chimici din produsele de curatare.

Este un produs silentios si eficient care din pacate are niste dimensiuni mult mai mare ceea ce poate reprezenta un dezavantaj pentru clientii care nu detin un spatiu generos pentru montare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here