Masina de spalat semiprofesionala 6kg, LA7MPE FAGOR – pareri si review

Exista momente in care avem neaparata nevoie de o masina de spalat noua. Trebuie sa recunoastem faptul ca fiabilitatea nu reprezinta punctul forte al unei masini de spalat rufe. Suntem o societate de consum ce are nevoie sa isi achizitioneze periodic produsele electrocasnice. O masina de spalat semiprofesionala ar putea reprezenta o solutie ideala.

Caracteristici si avantaje masina de spalat semiprofesionala LA7MPE FAGOR

Aceasta masina de spalat rufe semiprofesionala vine imbracata in intregime intr-o carcasa din inox ce ii confera eleganta si un desin modern. Gratie materialului din inox aceasta masina de spalat rufe se potriveste fara probleme in orice baie sau bucatarie. Chiar daca este o masina de spalat rufe semiprofesionala pretul sau se ridica la una profesionala deoarece este unul destul de ridicat. Beneficiaza de sistemul Optimized Drum ceea duce la un consum de energie redus.

Aceasta masina de spalar rufe beneficiaza de existenta tehnologiilor avansate. Este prevazuta cu un Display Digital Touch, util si modern in setarea functiilor de spalare si setarea programelor. Rotatia tamburului este una uniforma ceea ce evita formarea pliurilor.

Un alt mecanism inteligent de care beneficiaza aceasta masina de spalat este cel de detectare al cantitatii de apa si detergent pe care trebuie sa il foloseasca in timpul ciclului de spalare. Nivelul maxim de centrifugare este de 1400rpm su este deosebit de eficient asta deoarece lasa rufele aproape uscate, timpul acestora de stat pe sarma fiind extrem de redus. Consumul de energie, detergent si apa este ajustat in mod automat.

O alta tehnologie inteligenta de care beneficiaza acest model este sistemul de oprire si adaugare ceea ce inseamna ca rufele uitate se pot adauga chiar si atunci cand programul este in plina desfasurare. Ciclul de spalare este oprit si se adauga rufa/rufele uitate dupa care este reluat de acolo de unde a ramas. Dispune de un sistem de protectie impotriva indundatiilor. Cu alte cuvinte, in cazul unui incident se opreste automat alimentarea cu apa.

Semnalul sonor anunta cand ciclul de spalare este incheiat. Capacitatea de incarcare este de 6 kilograme iar viteza de spalare variaza in functie de cantitatea de rufe. Cu cat cantitatea de rufe este mai mica, cu atat durata programului de spalare este mai scurt. Un produs semiprofesional special conceput pentru a oferi calitate in timpul spalarii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here