Masina de spalat Whirlpool AWO/C 62012 – pareri si review

Unul dintre cele mai indispensabile obiecte electrocasnice este fara doar si poate masina de spalat rufe pentru ca simplifica munca gospodinelor in locuinta curatand hainele simplu si rapid fara prea mari batai de cap. O alegere inspirata o reprezinta produsele Whirlpool care se ridica la cele mai inalte standarde europene ceea ce ofera o garantie in plus cumparatorilor.

Avantajele achizitionarii masinii de spalat Whirlpool AWO/C 62012

Modelul de fata se bucura de un design modern si interesant care reuseste sa ofere un plus de rafinament locuintelor. Mai mult decat atat, dimensiunile compacte sunt cele care permit instalarea cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice asa cum se intampla in cazul produselor voluminoase.

Masina de spalat rufe se bucura de o eficienta energetica sporita cee ce se traduce printr-un consum redus de energie electrica. Gospodinele au parte de facturi cu pana la 30% mai mici in fiecare luna astfel incat banii economisiti pot fi folositi in alte scopuri.

Cele 12 programe reusesc sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi adaptandu-se fiecarui tip de material in parte. Tesaturile sunt curatate cu mare atentie fara sa existe riscul deteriorarii. In plus, culorile isi mentin stralucirea si intensitatea o perioada indelungata de timp astfel incat hainele inchise pot fi purtate cu incredere sezoane la randul.

Acest produs este dotat cu tehnologia al 6-lea simt care ofera unele dintre cele mai spectaculoase rezultate. Clientii sunt mai mult decat incantati de un astfel de aparat care se dovedeste a fi o investitie sigura si profitabila. Chiar si pretul de achizitie este unul accesibil oricarui buzunar ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru potentialii cumparatori.

Este un aparat care se poate folosi cu succes la orice ora din zi sau din noapte datorita nivelului de zgomot care atinge doar 55 dB. Masina de spalat rufe este mai mult decat silentioasa ceea ce inseamna ca nu produce nici cel mai mic disconfort celor din jur.

Cu toate acestea, furtunul care se ataseaza la instalatia de apa este unul destul de scurt fapt pentru care clientii trebuie sa isi achizitioneze unul mult mai lung pentru a putea instalata aparatul acolo unde isi doresc.

Vezi si top-urile noastre :
» Cele mai bune masini de spalat
» Cele mai bune masini de spalat rufe incorporabile
» Cele mai bune masini de spalat rufe cu uscator
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare frontala
» Cele mai bune masini de spalat cu incarcare verticala !
» Cele mai bune masini de spalat semiautomate

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here