Modulator FM Energy Sistem F2

Un modulator FM este un dispozitiv practic si eficient care te ajuta sa redai melodiile preferate chiar in interiorul propriei masini. Te-ai saturat sa cumperi mereu CD? Vrei sa te bucuri in fiecare zi de cele mai noi piese difuzate de posturile radio cunoscute? Alege un modulator FM Energy Sistem F2 si vei avea parte de un plus de confort in timpul deplasarilor prin oras.

Designul este unul cat se poate de interesant datorita culorii rosu ceea ce reprezinta un mare punct in plus, in special pentru persoanele indraznete si exuberante. Este elegant si modern fapt pentru care se potriveste de minune in interiorul oricarui autoturism. De asemenea, dimensiunile compacte iti vor permite sa il montezi cu lejeritate astfel incat sa nu ocupe prea mult spatiu si nici sa nu te incurce in timpul condusului.

Modulatorul este prevazut cu 2 porturi de conectare
, unul pentru USB si unul pentru mufa AUX. Cardul de memorie are o capacitate de pana la 32 GB ceea ce inseamna ca dispui de suficient spatiu pentru stocarea melodiilor preferate pentru o perioada cat mai lunga de timp. Asculta cele mai in voga melodii la o calitate sonora exceptioanala in drumul spre birou sau in timpul excursiilor desfasurate in timpul liber.

Pretul de achizitie este unul accesibil oricarui buzunar ceea ce reprezinta un mare punct in plus pentru orice potential cumparator. Calitatea materialelor utilizate se ridica la standarde europene ceea ce iti ofera o garantie suplimentara. In comparatie cu alte aparate existente pe piata la ora actuala, modelul de fata este unul usor de folosit chiar si de catre persoanele fara prea multe cunostiinte tehnice in domeniu.


Aparatul este prevazut cu un display de mari dimensiuni fapt pentru care te vei putea bucura de un grad ridicat de vizibilitate chiar si pe timpul noptii, fara ca atentia sa iti fie distrasa de drum si fara sa iti pui viata in pericol.

Fara doar si poate acest minunat modulator FM Energy Sistem F2 reprezimta o investitie profitabila pentru orice potential cumparator. Sunetul redat este perfect, iar dispozitivul functioneaza impecabil fara interferente si fara zgomote de fundal. Vine impreuna cu o telecomanda care iti permite sa activezi dispozitivul de la distanta si sa selectezi piesele dorite in ordinea preferintelor. Alimentarea se realizeaza la priza brichetei autoturismului astfel incat te vei putea bucura de o compatibilitate de alimentare universala. Vine complet accesorizat astfel incat costurile finale de achizitie sunt unele mai mult decat acceptabile. Mai mult decat atat are o raza de transmisie suficient de ampla ceea ce inseamna ca vei putea alege frecventele dorite in functie de preferinte.

Lipsa optiunii de conexiune wireless prin Bluetooth poate reprezenta un real dezavantaj in momentul achizitionarii, in special daca esti o persoana ocupata care vorbeste tot timpul la telefon. De asemenea, nu are o functie de memorie care sa retina frecventa si melodia redata in cazul unei intreruperi de alimentare ceea ce inseamna ca va trebui sa le resetezi de fiecare data ceea ce poate deveni un obicei destul de enervant.

Puncte forte

  • 2 porturi de conectare: USB si mufa AUX
  • cardul de memorie are o capacitate de pana la 32 GB
  • pretul de achizitie accesibil
  • prevazut cu un display de mari dimensiuni
  • calitate a sunetului foarte buna
  • prevazut cu telecomanda

Puncte minus

  • lipsa functiei Bluetooth
  • nu are o functie de memorie care sa retina frecventa si melodia redata in cazul unei intreruperi de alimentare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here