Modulator FM Tuadia RDS Plus

Pentru a te bucura de un drum linistit si pentru a putea asculta melodiile preferate ori de cate ori iti doresti, masina ta are nevoie de un modulator FM Tuadia RDS Plus, un dispozitiv performant care iti simplifica viata si care iti asigura un plus de confort, mai ales atunci cand esti nevoit sa petreci mult prea mult timp prins in trafic.

Modelul de fata vine cu un mp3 player incorporat ceea ce inseamna ca vei avea posibilitatea sa asculti orice gen de muzica prin intermediul radioplayerului incorporat in masina. Redarea melodiilor se realizeaza simplu si rapid prin intermediul celor 3 surse disponibile: memorie USB, card SD sau sursa Line-in unde poti conecta smarrphonul. Ecranul LCD are o diagonala de pana la 1.4 inch astfel ca vei avea parte de un grad ridicat de vizibilitate chiar si in timpul noptii.

Designul ergonomic si elegant se potriveste de minune in interiorul oricarui autoturism, iar dimensiunile compacte iti permit sa il montezi rapid fara prea mari batai de cap si fara sa ocupe prea mult spatiu in masina. Materialele folosite sunt unele de cea mai buna calitate ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Banda de frecventa este una suficient de larga ceea ce inseama ca vei putea alege din mai multe secvente predefinite. Raza de actiune este de aproximativ 7 metri cu mult peste ceea ce iti ofera alte modele astfel incat modulatorul nu isi va pierde semnalul indiferent de zonele in care te afli.


Este mai mult decat evident ca acest modulator FM Tuadia RDS Plus reprezinta alegerea potrivita pentru tine si pentru cei dragi tie. Este foarte usor de folosit ceea ce inseamna ca iti vei putea organiza simplu si rapid toata colectia de piese. Telecomanda este cea care iti ofera posibilitatea de a controla dispozitivul chiar si de la distanta astfel ca toti pasagerii din spate pot trimite comenzi si pot alege piesele preferate fara prea mare efort.

Modulatorul permite stocarea pieselor in foldere si in subfoldere astfel incat sa fie mult mai usor de accesat. Memoreaza frecventa, dar si melodia in cazul unei intreruperi cu alimentare ceea ce inseamna ca nu va trebuie sa setezi manual frecventa de fiecare data.  Calitatea sunetului este net superioara comparativ cu alte aparate ceea ce reprezinta un mare punct in plus in momentul achizitionarii. De asemenea, raportul calitate-pret este unul avantajos fapt pentru care investitia este una mai mult decat profitabila.

La polul opus se afla punctele minus pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand decizi sa iti achizitionezi un modulator FM. Spre exemplu, modelul de fata nu se inchide singur in momentul in care motorul se opreste astfel ca va trebui sa il scoti tu singur din functiune ceea ce poate deveni un obicei destul de enervant. Mai mult decat atat, lipsa functie Bluethooth reprezinta un mare dezavantaj in special daca esti o persoana ocupata care vorbeste foarte mult la telefon.

Puncte forte

  • banda de frecventa larga
  • calitatea sunetului net superioara
  • mp3 player incorporat
  • memorie USB, card SD sau sursa Line-in
  • permite stocarea pieselor in foldere si in subfoldere

Puncte minus

  • nu se inchide singur in momentul in care motorul se opreste
  • lipsa functie Bluethooth

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here