Pachet Aparat de aer conditionat Zass ZAC 18/ILN Inverter, 18000 BTU – pareri si review

Marile companii producatoare de aparate de aer conditionat beneficiaza de avansul tehnologic pentru a produce sisteme de climatizare de top care simplifica viata oamenilor datorita functiilor pe care le detin. Capacitatea de a racori o incapere intr-un timp record reprezinta avantajul nr. 1 al oricarui produs, mai ales atunci cand afara totul se topeste din cauza temperaturilor excesiv de ridicate. Oamenii au nevoie de un spatiu racoros unde sa se adaposteasca pentru a se relaxa si pentru a avea parte de momente de odihna.


Merita achizitionat pachetul aparat de aer conditionat Zass ZAC 18/ILN ?

Cu siguranta este o investitie sigura si profitabila, raportul calitate pret fiind unul exceptional. Mai mult decat atat este un produs standard cu o capacitate de 18000 BTU potrivit unei suprafete acoperite de 34m2. Este un aparat destinat uzului rezidential al carui design este unul simplu si elegant.

Filtrul anti-praf
este cel care elimina impuritatile din aer si care asigura o atmosfera curata in orice moment al zilei. Copiii, in special, au nevoie sa respire un aer curat pentru a se dezvolta armonios si pentru a nu fi predispusi la aparitia alergiilor.

Mai mult decat atat, functia de dezumidificare este cea care asigura un nivel optim al umiditatii in locuinta. In felul acesta, durerile in gat sau durerile de cap sunt uitate. Este o functie ideala pentru ca pune sanatatea utilizatorilor pe primul plan.

Aparatul de aer conditionat Zass ZAC 18/ILN are si un consum redus de energie electrica gratie incadrarii in clasa energetica A++. Acest aspect reprezinta un mare beneficiu pentru cei care vor sa economiseasca si care nu vor sa aiba o factura foarte mare de curent. Functia Sleep/Night Mood vine si ea in sprijinul afirmatiei de mai sus. In timpul noptii, aparatul de aer conditionat intra in stanby pentru a economisi energie asigurandu-se in mod constant de confortul utilizatorului.

Tehnologia de ultima ora este utilizata prin intermediul compresorului de tip inverter care mentine temperatura la un nivel constant in locuinta, putand fi utilizat chiar si in timpul noptii atunci cand organismul are mici variatii termice. De asemenea, aparatul poate fi folosit, fara probleme, si in cazul unor temperaturi extreme fie de -15 grade, fie de +46 de grade.

Un dezavantaj il reprezinta lipsa functiei de Auto-curatare, ceea ce inseamna ca utilizatorul trebuie sa scoata filtrele de aer in mod sistematic pentru o atmosfera proaspata si curata.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here