Pachet aspirator profesional Numatic Henry si set saci HEPA – pareri si review

Aspiratoarele profesionale vin cu o putere mare de aspirare, cu motoare puternice si fiabile, cu un consum mic de energie, un nivel redus de zgomot si filtre deosebit de eficiente. Spre deosebire de aspiratoarele de uz casnic, un aspirator profesional are o capacitate mult mai mare de stocare a murdariei si prafului si o durata de folosire mai indelungata.

Caracteristici si avantaje aspirator profesional Numatic Henry

Acest aspirator este ideal pentru firmele specializate de curatenie dar si pentru gospodinele care isi doresc sa beneficieze de un aparat profesional de mici dimensiuni care sa le usureze treaba in gospodarie. Un aspirator profesional este mai eficient decat un aspirator clasic si are o putere de absorbtie mult mai mare. Acest aspirator este un ajutor indispensabil in orice locuinta. Este un aparat performant, celebru, extrem de apreciat de toate companiile profesionale de curatenie care aleg sa il foloseasca in cadrul lucrarilor de mentenanta.

Acest aspirator este dotat cu tehnologia AutoSave ceea ce reduce in mod semnificativ consumul de energie electrica. Raza sa de actiune este de 10 metri asta datorita cablului de alimentare lung ceea ce ofera un grad sporit de manevrabilitate. Derulatorul automat este cel care simplifica enorm lucrurile. Acest aspirator profesional se poate folosi fara probleme pe absolut orice suprafata, de la tapiterii la covoare, de la podele la mobilier. Este prevazut cu o multime de accesorii utile menite sa inlature praful si mizeria din locurile mai greu accesibile precum spatiul de sub canapele.

Motorul ofera o eficienta energetica sporita gratie incadrarii in clasa de eficienta energetica A. Motorul beneficiaza de o putere de 620W, o putere mai mult decat suficienta pentru indeplinirea tuturor sarcinilor de curatenie. Acest aspirator profesional are o capacitate de colectare a mizeriei generoasa, de 9 litri pentru ca utilizatorul sa beneficieze de tot confortul necesar.

Sacii HepaFlow confera un grad sporit de retentie a particulelor de praf, a acarienilor si a polenului. Aspiratorul Henry alaturi de setul de saci HepaFlow de la Numatic va ofera o curatenie profesionala de inalta eficienta, dar si de consum redus de energie. Pachetul contine un aspirator profesional si Set 10 buc saci HepaFlow Numatic.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here