Pareri storcator de fructe Star-Light SJB-240W

Storcătoarele de fructe si legume au avansat foarte mult in ultima perioada fiind electrocasnice importante în bucătărie, si spun acest lucru deoarece nimic nu se va compară cu un suc de fructe/legume proaspăt și 100% natural. Daca vrei sa renunti la bauturile carbogazoase si incepi prin ati cumpara din comert sucuri la cutie trebuie sa stiti ca acestea conțin numerosi conservanți, edulcoranti, si cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia catre un instrument electrocasnic care îți oferă tot ce e mai bun din fructe. Storcatorul Star-Light SJB-240W pe langa faptul ca stoarce fructe de orice fel poate fi folosit și pentru legume. Cu ajutorul acestuia munca se va usura atunci când vrei să îţii prepari un smoothie sanatos.

Dacă nu te poți decide asupra celui mai potrivit storcator pentru nevoile tale, te sfatuiesc sa citesti articolul meu in care sunt prezentate toate beneficile storcatorului Star-Light SJB-240W.

Star-Light SJB-240W are un preț mai mult decât acceptabil ( aproximativ 300 ron ), iar daca va decideti sa il cumparati trebuie sa stiti ca acest storcator nu implică nici un compromis în ceea ce privește calitatea și performanța acestuia. Din punctul de vedere al dimensiunilor acestea sunt destul de reduse, deci va arata impecabil chiar și într-o bucătărie mai micuță. De remarcat este motorul foarte puternic de 240 W, care stoarce fructele rapid și bine, tubul larg de 80 de mm conceput pentru stoarcerea fructelor întregi și funcția de anti-picurare. Are două viteze şi un filtru din inox pentru o capacitate maximă de extragere a sucului şi are inclus şi un recipient pentru suc de capacitate mare ( 1 litru )pentru a va putea servi direct.  Storcator de fructe Star-Light SJB-240W prezintă un bun raport calitate/preț.Este suficient de cunoscut datorita sistemului de extragere a sucului cu sită inversă (datorita căruia extrage cu până la 20% mai mult suc), tubul de alimentare de 80 de mm care permite stoarcerea fructelor întregi nedecojite, procesorul acestui storcator este detasabil pentru a se realiza o spalare mai ușoară. Star-Light SJB-240W prezintă  dispune de un sistem anti-picurare care are rolul de a evita pierderea sucului. In momentul in care il achizitionati o sa puteti observa ca acesta vine insotit cu un accesoriu suplimentar: un storcător mic de citrice. Are un motor destul de puternic (240 W ) care face ca legumele și fructele să fie gata în doar câteva secunde și are un nivel de stoarcere atât de mare, încât nu mai rămâne nimic din pulpa fructului sau a legumei. În plus are şi doua viteze pentru stoarcerea fructelor şi legumelor moi sau dure. Toate piesele sunt detaşabile şi pot fi curate cu usurinta.

Punctul forte se refera la tehnologia de stoarcere lenta (80rpm), ce permite obtinerea celui mai bun rezultat in ceea ce priveste fresh-ul natural din fructe si legume. Ce presupune acest lucru? Star-Light Slow Juicer  pastreaza mai multa pupla in sucul extras, spre deosebire de vechile storcatoare centrifugale. Mai multa pupla in sucul stors, mai putin suc in rezidurile finale, obtinandu-se astfel un suc bogat in vitamine.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here