Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607, 17 W, 0.27 l, 60 min – pareri si review

Tehnologia a evoluat atat de mult, incat aparatele electrocasnice au ajuns sa indeplineasca functii nebanuite care simplifica viata utilizatorilor si care ofera un plus de confort si siguranta in orice moment al zilei. De exemplu, aspiratoarele clasice au inceput sa fie usor, usor inlocuite cu modele performante care nu au nevoie de cablu de alimentare sau de sac pentru a aspira si pentru a inlatura praful in exces. Clientii sunt mai mult decat incantati de noile aparate si se declara multumiti de alegerile facute.Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607

Punctele forte ale robotului de aspirare Dirt Devil Spider M607

Unul dintre cele mai inovative produse este fara doar si poate robotul de aspirare. Acesta are rolul de a oferi gospodinelor mai mult timp petrecut alaturi de familiile lor datorita faptului ca indeparteaza singur praful din locuinta.

Acest aparat curata orice suprafata reusind chiar sa patrunda in zonele greu accesibile acolo unde se depune mult prea multa mizerie si unde nu este usor de ajuns. Are un design plat care ii permite sa intre chiar si sub pat sau canapele oferind in felul acesta o curatenie eficienta si in profunzime.

Are o autonomie de 60 de minute care este mai mult decat suficienta pentru aspirarea intregii locuinte. In plus, are nevoie de doar 4 ore de incarcare in comparatie cu aspiratoarele verticale au trebuie sa stea la incarcat chiar si 16 ore pentru a beneficia de o autonomie mult mai redusa.

Robotul are niste dimensiuni compacte si o greutate moderata asa ca se poate depozita cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc. De asemenea, poate fi folosit cu succes de catre toti membrii familiei pentru ca este foarte usor de utilizat.

Este un aspirator eficient care reuseste sa aspire foarte bine chiar si covoarele eliminand orice urma de mizerie. Urmareste cu atentie conturul mobilei sau al obiectelor fara sa zgarie sau sa accidenteze peretii asa cum se intampla in cazul aspiratoarelor clasice.

De asemenea, este un produs silentios care poate fi utilizat in orice moment al zilei. Nici macar nu trebuie supravegheat ceea ce reprezinta un mare avantaj. Robotul poate fi lasat sa isi indeplineasca functiile, in timp ce utilizatorii isi termina alte treburi.

Are o capacitate de 0.27 l ceea ce reprezinta un oarecare dezavantaj pentru ca recipientul trebuie curatat foarte des pentru a se mentine puterea de absorbtie mare. Anumiti utilizatori se pot arata deranjati de acest aspect pentru ca presupune o sarcina in plus.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here